H Σπυριδούλα και Πάνος του MasterChef "εγκλωβισμένοι" στην Κύπρο - Ποια η κατάσταση εκεί;

Περιγράφουν την νέα τους καθημερινότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Σπυριδούλα και Πάνος του MasterChef

H Σπυριδούλα και Πάνος του MasterChef είναι "εγκλωβισμένοι" στην Κύπρο. Ποια η κατάσταση που επικρατεί εκεί και ποια τα μέτρα που έχει πάρει η Κυπριακή κυβέρνηση για να προστατέψει τους πολίτες;

Η κατάσταση είναι δύσκολη σε ολόκληρη τον πλανήτη. Όλες οι χώρες έχουν λάβει τα μέτρα τους για να μην αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα αλλά και οι θάνατοι όσο αυτό είναι εφικτό.

Η κατάσταση στην Κύπρο ακόμα είναι καλή και η κυβέρνηση πήρε πολύ νωρίς τα απαραίτητα μέτρα για να προφυλάξει τους πολίτες της από την εξάπλωση του φονικού ιού.

Οι θάνατοι στην Κύπρο ανήλθαν στους επτά χθες, εκ των οποίων μία γυναίκα και έξι άντρες.Με βάση και τα χθεσινά κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε στα 230, περιλαμβανομένων των πέντε κρουσμάτων στις Βρετανικές Βάσεις.

Τα 130 προέρχονται από επαφές, άρα οι λοιμώξεις είναι από την Κύπρο.

Στην Κύπρο βρίσκονται και η Σπυριδούλα και ο Πανούλης που συμμετείχαν στον περσινό κύκλο του MasterChef. Τι λένε για την κατάσταση εκεί;

Ποια η κατάσταση στην Κύπρο σύμφωνα με την Σπυριδούλα και τον Πανούλη

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας από το περσινό MasterChef εργάζονται σε εστιατόριο στη Λευκωσία. Με την Κύπρο να έχει προχωρήσει σε αυστηρά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι δύο μάγειρες περιέγραψαν τη νέα καθημερινότητά τους, στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

«Είμαστε μόνο στο σπίτι. Πάμε ανά τρεις μέρες στο μάρκετ ή εγώ ή ο Πάνος. Είναι η 18η μέρα που είμαστε μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Δεν κυκλοφορεί ψυχή, το αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα νομίζω», τόνισε ο Πάνος Τόγιας. Εντωμεταξύ δείτε και ποιος παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο

Ο Πάνος και η Σπυριδούλα είναι πολύ δύσκολο να έρθουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Παραμένουν στην Κύπρο, όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 21:00 έως τις 06:00.