Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι μεγάλες αλλαγές στην ζωή της μετά τον φονικό ιό

Το ταξίδι που ακύρωσε με τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι μεγάλες αλλαγές στην ζωή της μετά τον φονικό ιό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις ελάχιστες πια στην ελληνική τηλεόραση που συνεχίζει κανονικά την live μετάδοση της εκπομπής της. Βέβαια το “Happy day” όπως και άλλες εκπομπές έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με την ειδησεογραφία λόγω της επιδημίας, να έχει τον πρώτο λόγο. Μαζί με τα επαγγελματικά της, βέβαια, τα οποία έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές, τι έχει αλλάξει και στην καθημερινότητά της μετά την εμφάνιση του φονικού ιού;

Η Σταματίνα αποδεικνύεται όμως και σε αυτόν τον τομέα φαβορί της τηλεθέασης αφού έχει την ικανότητα αλλά και το ταλέντο να ελίσσεται, αποδεικνύοντας πως και τα θέματα της ενημέρωσης μπορεί να τα χειρίζεται εξίσου καλά. Η ζωή της βέβαια έχει αλλάξει αναγκαστικά λόγω του περιορισμού κατ'οίκον της οικογένειάς της.

Δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της

Κάθε μέρα αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής επιστρέφει στο σπίτι όπου είναι τα τρία της παιδιά και πλέον και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός. Δύο φορές την εβδομάδα έχει αναλάβει τα ψώνια απο το σούπερ μάρκετ, παίρνοντας όμως όλα τα μέτρα προστασίας φορώντας ειδική μάσκα και γάντια. Η αλήθεια είναι πως επειδή τα παιδιά της είναι σε μικρή ηλικία ζητούν την αμέριστη προσοχή της για δραστηριότητες και παιχνίδια μέσα στο σπίτι και εκείνη φυσικά δεν μπορεί – όσο κουραστικό και αν είναι – να τους χαλάσει κανένα χατήρι.

Το να μαγειρεύει μαζί με τις κόρες της και να παίζει με τον βενιαμίν της οικογένειας Γιάννη Εφραίμ, έχει εξελιχθεί σε μια πολύ δημιουργική απασχόληση. Λόγω της καραντίνας έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα της αλλά και με την μητέρα του συζύγου της με την οποία έχει πολύ στενές σχέσεις. Δεν χάνει παρά τα όσα συμβαίνουν την καλή της διάθεση και όπως λέει “νιώθω τυχερή που ζώ αυτές τις στιγμές με τα παιδιά μου και είμαι σίγουρη πως όλο αυτό που βιώνουμε θα είναι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα”.

Η Σταματίνα είχε από καιρό συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των στιγμών παγκοσμίως και για αυτό τον λόγο είχε πάρει την απόφαση με τον σύζυγό της να ματαιώσουν προγραμματισμένο ταξίδι τους στο εξωτερικό την Καθαρά Δευτέρα.

Ωστόσο, σήμερα στον αέρα του Happy Day συγκινήθηκε με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό! Δείτε τι ακριβώς συνέβη εδώ