Ελεονώρα Ζουγανέλη: "Ο πατέρας μου δεν περίμενε να διαφωνήσω δημόσια μαζί του"

Όσα είπε για το "υπερεκτιμημένη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Ζουγανέλη:

Για το "υπερεκτιμημένη" που είχε πει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, σε συνέντευξή της με την ίδια να λέει ότι ο πατέρας της δεν περίμενε να διαφωνήσει μαζί του δημόσια.

Ειδικότερα η τραγουδίστρια μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για τα όσα είχε γίνει μεταξύ του πατέρα της και του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, με την ίδια να κάνει λόγο για "λάθος κίνηση" από την μεριά του μπαμπά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχε χαρακτηρίσει υπερεκτιμημένη την Ελεονώρα Ζουγανέλη, κάτι που "έφερε" την απάντηση του πατέρα της Γίαννη Ζουγανέλη.

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας.

Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις” είχε πει τότε ο Ζουγανέλης, μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" με τον Γιαννόπουλο να του απαντά με την σειρά του. Μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα είπε.

Τι είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη για όλα αυτά -"Δεν περίμενε να διαφωνήσω δημόσια"

Η ίδια λοιπόν, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για το περιστατικό με την τραγουδίστρια να λέει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει, έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη για οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα το τι θα το κάνεις μετά είναι άσχετο. Νομίζω ήταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου. Δεν το περίμενε να διαφωνήσω μαζί του δημόσια. Γενικά όμως, τον εκπλήσσω τον μπαμπά μου, οπότε είναι κάτι σύνηθες. Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα δεν έχει σαφή εικόνα για το τι είμαι τελικά. Δεν φταίει μόνο αυτός, φταίω κι εγώ γιατί κι εγώ σε πολλά πράγματα δεν έχω σαφή εικόνα του τι είμαι. Ακόμα το ψάχνω και το αναζητώ".