Ελένη Τσολάκη: Οι τρυφερές στιγμές στο σπίτι με τον Παύλο Πετρουλάκη

Αποκλειστικό! " Υπάρχουν στιγμές που με πιάνουν μαύρες σκέψεις"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Τσολάκη: Οι τρυφερές στιγμές στο σπίτι με τον Παύλο Πετρουλάκη

Η Ελένη Τσολάκη ακολουθώντας τα μέτρα της κυβέρνησης κάθεται σπίτι μαζί με τον αγαπημένο σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, και περνάνε τρυφερές στιγμές, ενώ ταυτόχρονα διανύουν και την δύσκολη περίοδο που διανύει ο καθένας μα προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.

Με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» να σταματάει μέχρι νεωτέρας, η Ελένη βρήκε αφορμή να γεμίσει την καθημερινότητά της με πράγματα που πριν δεν προλάβαινε να κάνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, συνεχίζοντας ωστόσο να ασχολείται με το προσωπικό της blog.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό You για το πως περνάνε οι μέρες στο σπίτι με τον σύζυγό της

«Αυτές τις μέρες έχω τον χρόνο και την ευκαιρία να κάνω πράγματα που είχα παραμελήσει και το καλύτερο είναι πως περνάω περισσότερο χρόνο με τον άντρα μου... Υπάρχουν στιγμές που με πιάνουν μαύρες σκέψεις, αλλά αντιστέκομαι σε όλο αυτό. Έχουμε άλλωστε αποδείξει πως στα δύσκολα γινόμαστε ένα και αυτό πρέπει να μας γεμίσει δύναμη. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα περάσει αυτός ο εφιάλτης, θα έρθουν καλύτερες μέρες και πιο αισιόδοξες, αλλά από την άλλη δεν κρύβω πως με ανησυχεί η επόμενη μέρα που θα ξημερώσει μετά από όλο αυτό. Μια μεγάλη μάχη αφήνει πάντα απώλειες και ανοιχτά τραύματα. Αλλά κι αυτό θα το ξεπεράσουμε...».

Ωστόσο, η Ελένη δεν ξεχνά να φροντίζει και την φυσική της κατάσταση. Μπορεί πλέον να μην μπορεί να επισκέπτεται το γυμναστήριο όπου πήγαινε και περνούσε κάποιες ώρες αλλά δεν ξεχνά να στέλνει συχνά στο 13033 για μετακίνηση 6. Η μετακίνηση 6 είναι όταν κάποιος θέλει να πάει για λίγες ώρες περπάτημα.

Ο φακός του Youweekly.gr μάλιστα πριν από λίγες ημέρες την πέτυχε μόνη να περπατά στην Γλυφάδα. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ