Στης φυλακής τα σίδερα ο Ροναλντίνιο - Πώς περνά τον χρόνο του;

Νέο βίντεο στο φως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στης φυλακής τα σίδερα ο Ροναλντίνιο - Πώς περνά τον χρόνο του;

Ο Ροναλντίνιο είναι ακόμα πίσω από τα σίδερα με έναν νέο βίντεο να έρχεται στο φως και να δείχνει τι κάνει μέσα στην φυλακή ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Σε φυλακή της Παραγουάης βρίσκεται εδώ και κάποιο καιρό ο Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον αδελφό του, καθώς προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα να εισέλθουν στην χώρα. Τι κάνει ωστόσο μέσα ο πρώην άσσος;

Ένα νέο βίντεο βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας και μας δείχνει πως περνά τον χρόνο του μέσα στη φυλακή, όπου και βρίσκεται. Από ότι φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν έχει εγκαταλείψει τις συνήθειές του και συγκεκριμένα την μπάλα, καθώς παίζει και με τους συγκρατούμενούς του.

Ειδικότερα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί οι εικόνες φέρονται να δείχνουν τον Ροναλντίνιο να παίζει ποδοβόλεϊ μαζί με άλλους κρατούμενους των ίδιων φυλακών.

Ορίστε και το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνο πίσω από τα σίδερα - Η ζωή στη φυλακή

Ο Ροναλντίνιο όπως είπε είναι στην φυλακή λόγω των πλαστών χαρτιών που είχε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πείσει τους δικαστές και έτσι πλέον είναι στην... "στενή". Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδε και η πρώτη του φωτογραφία μέσα από το σωφρονιστικό ίδρυμα στο οποίο κρατείται.

Μπορεί να είναι ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν διαπράξει εγκλήματα, ωστόσο όπως θα δείτε καιν στην φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ο Ροναλντίνιο δεν έχει χάσει το χαρακτηριστικό του χαμόγελο.

Στην φωτογραφία που κυκλοφόρησε τον βλέπουμε να χαμογελά στον φακό και να είναι ντυμένος απλά, λογικό κιόλας αφού είναι μέσα στη φυλακή.

Ορίστε και η φωτογραφία του από την φυλακή

Ροναλντίνιο στην φυλακή