Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Ελένης: "Μου λείπει!"

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Ελένης:
News 31.03.2020 14:35
Από Youweekly Team

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη που αναφέρουν πως της «λείπει πολύ η μαμά της.Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε και πως θέλει να είναι κοντά στα δικά της πρόσωπα.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης με διάθεση για εξομολόγηση. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον εγκλεισμό και την καραντίνα που συνεχίζεται παγκοσμίως με σκοπό να μην εξαπλωθεί και άλλο ο κορωνοϊός και δεν δίστασε να αποκαλύψει και πόσο πολύ της λείπει η μαμά της.

Οι στιγμές αυτές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες και όλοι έχουμε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία δεν μπορούμε να δούμε και μας λείπουν αρκετά. Αυτό το συναίσθημα εξέφρασε και η Ελένη Μενεγάκη σήμερα. Δείτε ωστόσο την πολυκατοικία στην Κάρυστο που μένει η μαμά της

Το λόγια της Ελένης Μενεγάκη που ράγισαν καρδιές

«Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα. Τι μήνας ήταν αυτός; Κάθε τι που ξέραμε και κάναμε αλλάζει. Δε ξέρω αν είχατε κοντά ή στο σπίτι σας γονείς. Εμένα μου λείπει η οικογένειά μου. Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω “παιδιά δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;” Έχουν αλλάξει τα πάντα. Σκέφτομαι τη μάνα μου. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ με face time.

Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το αδιανόητο περιστατικό που της συνέβη μαζί με τα παιδιά της

ALPHA: Δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη Μενεγάκη

Share