Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου - Όσα βίωσε με την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό της μπέμπας

Η υπέροχη ανάρτησή του

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου - Όσα βίωσε με την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό της μπέμπας
News 31.03.2020 16:48
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Ετεοκλής Παύλου με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους, μιας και θέλησε να περιγράψει πώς βίωσε μαζί με την Ελένη Χατζίδου την περιπέτεια στο νοσοκομείο στο πλευρό της μπέμπας τους.

Ο αγαπημένος αθλητής πέρασε μερικές δύσκολες μέρες λόγω του ξαφνικού εξανθήματος που εμφάνιση η κόρη του και έτσι πέρασε μερικές μέρες στο νοσοκομείο μαζί με την Ελένη Χατζίδου.

Έτσι θέλησε μέσα από τα social media, να μιλήσει για όσα βίωσε και να περιγράψει αναλυτικά πώς κύλησαν αυτές οι μέρες.

Εξαιρετικά συγκινητικό ήταν και το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Ελένη Χατζίδου χτες το απόγευμα στο Instagram, νανουρίζοντας την μπέμπα της.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

ΕΛΕΝΗ: Ετεοκλή η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστή

ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και πάρε τον παιδίατρο

ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό, ο Παιδίατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο( σε 6 μηνών βρέφος με τόσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε)

Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή όπως όλος ο κόσμος είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπίτι μας με όλα όσα αυτό σημαίνει.. αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μόνο μια ( Θεέ μου βοήθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να πάμε σπίτι μας )

Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλά για μια μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας. Έμεινε εκεί μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο, μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό.

Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της..

Δόξα τον θεό τελικά όλα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιέστατο και είμαστε πλέον σπίτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ποσό τυχερός είμαι που αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναίκα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της..

Μείνετε σπίτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε.. και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε.

View this post on Instagram

ΕΛΕΝΗ: ετεοκλη η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστη ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και παρε τον παιδίατρο ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό,ο Παιδιατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο( σε 6 μηνών βρέφος με τοσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε) Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως ολα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή όπως όλος ο κόσμος είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπιτι μας με ολα όσα αυτό σημαίνει..αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μονο μια ( Θεέ μου βοηθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να παμε σπιτι μας ) Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλα για μια μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας.Εμεινε εκει μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο,μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό. Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδηποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της.. Δόξα τον θεό τελικά ολα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιεστατο και είμαστε πλέον σπιτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία. Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ποσό τυχερός είμαι που αυτή η γυναικα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναικα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της.. Μείνετε σπιτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε..και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε.

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκίνηση με την Ελένη Χατζίδου και το τραγούδι της στη μπέμπα

Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία της κόρης της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο

Share