Θα τρελαθείς με το αυτοσχέδιο γλυκό της Βάσως Λασκαράκη

Η τούρτα που έφτιαξε με την κόρη της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα τρελαθείς με το αυτοσχέδιο γλυκό της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας της και έτσι μαζί με την κόρη της αποφάσισε να δημιουργήσει και να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο γλυκό! Μόλις δεις το αποτέλεσμα σίγουρα θα τρελαθείς μιας και φαίνεται πεντανόστιμο!

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως δεν αφήνει την ώρα να περάσει άσκοπα και έτσι κάθε στιγμή καταπιάνεται με κάτι δημιουργικό για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει λόγω της καραντίνας.

Τα γυρίσματα για τη σειρά «Έρωτας Μετά» έχουν παγώσει και έτσι η Βάσω Λασκαράκη έχει βρεθεί με αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο έχει αποφασίσει να περάσει κυρίως με την αγαπημένη της κόρη, με την οποία κάνει καθημερινά ένα σωρό ευχάριστες δραστηριότητες.

Έτσι σήμερα, η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην κουζίνα και δημιούργησε παρέα με την μικρή Εύα! Οι δυο τους, θέλησαν να φτιάξουν μία υπέροχη τούρτα για την μητέρα της αγαπημένης ηθοποιού, η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

Βέβαια πέρα από την Εύα, η Βάσω Λασκαράκη έχει μπει για τα καλά στην κουζίνα και με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, με τον οποίο φαίνεται να δημιουργεί καθημερινά με πολύ ευφάνταστες ιδέες.

Η ηθοποιός περνάει πάρα πολλή ώρα μαζί με την κόρη της, και μάλιστα πριν από μερικές μέρες αποφάσισαν να κάνουν φασίνα στο δωμάτιο της μικρής!

Η τούρτα που έφτιαξε η Βάσω Λασκαράκη μαζί με την κόρη της

«Μια αυτοσχέδια τούρτα για τη γιαγιά μας. Happy Birthday Mom!» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με την τούρτα που έφτιαξε η κόρη της.

Λασκαράκη τούρτα