Μαζί με τον μπαμπά της στο live της η Δούκισσα Νομικού

Υπέροχο στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαζί με τον μπαμπά της στο live της η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα ξεχωριστό live στο Instagram, στο οποίο εμφανίστηκε μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά της, Νίκο Νομικό, με τον οποίο μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να βρεθεί κανονικά, μοιράζεται όμως όμορφες στιγμές μέσω των social media.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε σήμερα το βράδυ να κάνει ένα live μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να συνομιλήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση που βιώνουμε.

Μαζί της όμως ήταν και ο μπαμπάς της, Νίκος Νομικός, ο οποίος παρουσίασε τη δική του πλευρά των πραγμάτων, ενώ οι δυο τους μαζί άκουσαν μερικά τραγούδια του επιτυχημένου τραγουδιστή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε για το πώς βιώνει το όλο θέμα με τον κορωνοϊό.

Δούκισσα Νομικού instagram

Ποιος είναι ο Νίκος Νομικός

Ο Νίκος Νομικός είναι τραγουδιστής. Γεννήθηκε στον Πειραιά από γονείς νησιώτες. 0 πατέρας του ναυτικός από τη Σχοινούσα, ένα μικρό νησάκι στις Κυκλάδες και η μητέρα του από τη Σύμη. Πέντε παιδιά στην οικογένεια, που μεγάλωσαν με τη γλυκιά φωνή της μητέρας τους.

Σε ηλικία 5-6 χρονών ο Γιώργος Κοινούσης τον πήρε σε μια πρόβα και τον γνώρισε στον Απόστολο Καλδάρα, που του έγραψε ένα παιδικό τραγουδάκι, με τίτλο "0 Νικολάκης και το τζιτζίκι". Έγινε μεγάλη επιτυχία εκείνη την εποχή και λέγεται ότι στην ιστορία των 45 στροφών κατέχει την τρίτη θέση σε πωλήσεις, μετά το "Νιάου βρε γατούλα" του Χατζιδάκι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη "Μαντουμπάλα" του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η καριέρα του ξεκίνησε ύστερα από μια συμμετοχή στα "Σήμαντρα" του Καλδάρα σε στίχους Πυθαγόρα, όπου τραγούδησε 5 τραγούδια και τα υπόλοιπα η Βίκυ Μοσχολιού. Εκείνη την εποχή έγινε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος "Ένα αστέρι γεννιέται" ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία.