Νίκος Χατζηνικολάου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που βρίσκεται στο Λονδίνο

Το μήνυμα του δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χατζηνικολάου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που βρίσκεται στο Λονδίνο

O Νίκος Χατζηνικολάου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που βρίσκεται στο Λονδίνο. Ο δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί το άγχος του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο νέος κορωνοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε επιπλέον 381 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταγράφοντας ρεκόρ ημέρας, που σηματοδοτεί την επιτάχυνση των ρυθμών εξάπλωσης της πανδημίας. Το σύνολο των νεκρών από τη νόσο ανέρχεται σε 1.789, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ο απολογισμός αυτός του υπουργείου Υγείας, που αφορά το διάστημα μέχρι τις 17.00 τοπική ώρα τη Δευτέρα, είναι διπλάσιος και πλέον από εκείνον που δημοσιεύτηκε πριν από 24 ώρες με 180 νέους θανάτους. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων άγγιξε τις 25.150, ήτοι μια αύξηση άνω των 3000 κρουσμάτων.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε ότι οι τελευταίοι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους λόγω κορωνοϊού ήταν μεταξύ 19 και 91 ετών - με 28 από αυτούς να μην έχουν υποκείμενα νοσήματα .Την Δευτέρα οι νεκροί στο Βασίλειο ήταν 159.

Ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου που είναι στο Λονδίνο και το μήνυμα του

Ο γνωστός δημοσιογράφος όπως είναι φυσικό ανησυχεί για τον γιο του Πάνο, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο Λονδίνο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την τελευταία τους συνάντηση και έγραψε:

«Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχω μεγάλο άγχος γι’ αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!». Δείτε και πως περνάει τον χρόνο του με τα παιδιά του εδώ

O Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Πάνο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση και τους Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο και Εύα από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη.

Ο Πάνος αποφοίτησε το 2016 από το London School of Economics κάνοντας τους γονείς του πολύ περήφανους.

Δείτε την ανάρτηση του: