MasterChef: Η αποκάλυψη της Μαριάννας για τα γυρίσματα

Πότε θα αρχίσουν ξανά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η αποκάλυψη της Μαριάννας για τα γυρίσματα

Μια αποκάλυψη έκανε η Μαριάννα για τα γυρίσματα του MasterChef που έχουν διακοπεί λόγω του κορωνοϊού, και για το πότε πρόκειται να επιστρέψουν. Η παίκτρια έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Η Μαριάννα αποχώρησε από το παιχνίδι πριν μερικές εβδομάδες και ήταν μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν σε αυτό λόγο της έντονης προσωπικότητας που είχε και πως δεν δίσταζε να πει την γνώμη της όποτε ήθελε.

Το ριάλιτι μαγειρικής, όπως σας είχαμε γράψει και εμείς πρώτοι σταμάτησε τα γυρίσματα του λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη και μείωσε τις ημέρες προβολής τους για να φτάσουν τα επεισόδια. Η Μαριάννα έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τι γνωρίζει εκείνη για τα γυρίσματα.

Η αποκάλυψη της Μαριάννας για τα γυρίσματα του MasterChef

Η Μαριάννα Πουλμεντή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «TV Έθνος» και τη Φωφώ Μπόνιου. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα του ριάλιτι του Star διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως μίλησε με τους πρώην συμπαίκτες της, οι οποίοι δεν έχουν ωστόσο κάποια ενημέρωση για το μέλλον των γυρισμάτων.

Τα γυρίσματα του «MasterChef» διακόπηκαν. Μιλήσατε με τους πρώην συμπαίκτες σας;

Μίλησα με τα παιδιά. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Νιώθετε κερδισμένη από τη συμμετοχή σας;

Νιώθω πολύ κερδισμένη. Το ΜasterChef με έκανε να αγαπήσω τη μαγειρική 1.000%. Ανυπομονώ να τελειώσει το θέμα με τον κορονοιό για να βγω να δουλέψω.

Περιγράψτε μας την καθημερινότητά σας στο σπίτι…

Οι μέρες στο σπίτι κυλούσαν καμιά φορά ωραία, καμιά φορά όχι, ενώ υπήρξαν πολλές φορές που είχαμε εντάσεις. Για να περάσει η ώρα μαγειρεύαμε συνέχεια και παίζαμε επιτραπέζια. Όσο για τα γυρίσματα, αυτά ήταν πολύωρα. Ξεκινούσαμε από νωρίς το πρωί και τελειώναμε αργά το απόγευμα. Σάββατο ή Κυριακή είχαμε ρεπό. Αυτές τις μέρες ξυπνούσαμε πιο αργά και κάναμε ένα πρωινό όλοι μαζί.