Συγκινητική στιγμή! Πάει να κάνει το τεστ για τον ιό και ξεσπά σε κλάματα

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινητική στιγμή! Πάει να κάνει το τεστ για τον ιό και ξεσπά σε κλάματα

Μια νεαρή κοπέλα από την Αμερική έχει γίνει viral με το βίντεο που ανέβασε στο Τικ Τοκ. Η κοπέλα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, την ώρα που πάει να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, πραγματικά συγκινούν.

Ένα βίντεο το οποίο έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τικ Τοκ η Kelley Milles κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου, με χιλιάδες χρήστες να το έχουν δει μέχρι στιγμής. Οι εικόνες είναι συγκινητικές καθώς η νεαρή κοπέλα είναι μέσα στο αυτοκίνητό της με τους γιατρούς να της κάνουν το τεστ για τον ιό. Η κοπέλα δεν καταφέρνει εκείνη την στιγμή να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το βίντεο αφενός μας δείχνει την όλη διαδικασία για το πως γίνεται το συγκεκριμένο τεστ, ωστόσο δείχνει και μια άλλη πτυχή της πανδημίας που είναι η συναισθηματική φόρτιση. Ειδικά για όσους έχουν συμπτώματα και καλούνται να κάνουν το τεστ φανταζόμαστε ότι η πίεση και το άγχος θα είναι μεγάλα, ειδικά περιμένοντας να δούνε και τα αποτελέσματα.

Η συγκινητική στιγμή που η Kelley Milles ξεσπά σε κλάματα, λίγο πριν της κάνουν το τεστ για τον ιό

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο η νεαρή κοπέλα βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ οι γιατροί είναι απέξω και της κάνουν το τεστ, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (γάντια κλπ). Στην ουσία της βάζουν ένα στικ το οποίο η ίδια γράφει ότι το είχε για 30 δευτερόλεπτα.

Να προσθέσουμε στο σημείο αυτό ότι το τεστ για τον ιό έκανε και ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος εξήγησε και πως έγινε η όλη διαδικασία. Μπορείτε να δείτε εδώ τι έδειξε, αλλά και πως γίνεται.

Ορίστε και το βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok