Η μαμά της Ζέτας Μακρυπούλια έχει φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο instagram

Δείτε την!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μαμά της Ζέτας Μακρυπούλια έχει φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο instagram

Αρχικά ναι, η μαμά της Ζέτας Μακρυπούλια έχει instagram και βρήκαμε - με λίγο ψάξιμο - την μία και μοναδική φωτογραφία που έχει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχοντας χιλιάδες followers στο Instagram, σίγουρα παίζει στα δάχτυλα τα social media. Ωστόσο και η μητέρα της Αγγελική, δεν πάει πίσω αφού όταν έκανε την παρουσία της στο Instagram απέκτησε κάποιον αριθμό ακόλουθων. Ωστόσο να σημειωθεί πως τώρα πια δεν είναι τόσο ενεργή χρήστης όσο ήταν παλιότερα που ανέβαζε την μια φωτογραφία με την άλλη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν κλείσει 10 χρόνια σχέσης και παρά το γεγονός πως κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, όσο μπορούν αφού δεν κάνουν συχνές εμφανίσεις, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους είχε πετύχει πριν λίγο καιρό έξω από το σπίτι τους. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Ο Μιχάλης, δε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας είναι πολύ δεμένος με την πεθερά του και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία αφού κι εκείνη φαίνεται να τον έχει σαν παιδί της.

Μάλιστα πριν από 2 χρόνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του.

Η φωτογραφία της μαμάς της Ζέτας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Όπως φαίνεται εκείνη την ημέρα είχαν οικογενειακό δείπνο στο πατρικό σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δε, ίδιο με το πως είναι σήμερα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της, ενώ και η μητέρα της κα Αγγελική είναι πάντα στο πλευρό της σε θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες στηρίζοντάς την.