Σκηνή έπος στην ελληνική τηλεόραση - Αντί να τον πει Νίκο Ευαγγελάτο...

Τον μπέρδεψε με άλλο δημοσιογράφο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκηνή έπος στην ελληνική τηλεόραση -  Αντί να τον πει Νίκο Ευαγγελάτο...

Μια επική σκηνή είχαμε την ευκαιρία να δούμε στην ελληνική τηλεόραση καθώς καλεσμένος του Νίκου Ευαγγελάτου τον μπέρδεψε στον αέρα με άλλο πολύ γνωστό συνάδελφό του.

Στην εκπομπή Πρωινό της Φαίης Σκορδά σχολίασαν το συγκεκριμένο απόσπασμα από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο δημοσιογράφος είχε ένα απρόοπτο στην εκπομπή του το οποίο ήταν ιδιαίτερα αστείο.

Συγκεκριμένα αυτό που έγινε είναι ότι ο άνθρωπος που ήταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Mega αντί να τον πει Ευαγγελάτο τον είπε κατά λάθος Νίκο Χατζηνικολάου.

Πάντως η αντίδραση του δημοσιογράφου, που εκείνη την ώρα έπαιζε θέμα για την παραλία της Θεσσαλονίκης η οποία και έκλεισε, ήταν πολύ ψύχραιμη, γεγονός που σχολιάστηκε και από την ομάδα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Αυτό που έγινε ήταν ότι την ώρα που ο Ευαγγελάτος μιλούσε με την ρεπόρτερ της εκπομπής, κόπηκε η σύνδεση και πέρασε στο επόμενο θέμα. Ο καλεσμένος του τον είπε ωστόσο Χαζτηνικολάου με τον ίδιο να απαντά "εγώ είμαι ο Νίκος ο Ευαγγελάτος, ο Χατζηνικολάου είναι σε άλλο κανάλι, αλλά αυτό είναι το λιγότερο'". Μιας και αναφερθήκαμε στην εκπομπή του Mega, δείτε ωστόσο και τι ανακοίνωσε ο σταθμός.

Από την επική σκηνή της ελληνικής τηλεόρασης με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο μήνυμα του Χατζηνικολάου στον γιο του

Στην ίδια εκπομπή είδαμε ωστόσο και κάτι ακόμα. Αυτό δεν ήταν άλλο από το μήνυμα που έστειλε στον γιο του ο γνωστός δημοσιογράφος. Ειδικότερα ένα συγκινητικό ποστ για το γιο του που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε και το απόσπασμα