Πρώην παίκτης του Survivor έγινε εθελοντής αίματος - Οι φωτογραφίες της διαδικασίας στο φως

Την ενέργεια διοργάνωσε το Εθνικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτης του Survivor έγινε εθελοντής αίματος - Οι φωτογραφίες της διαδικασίας στο φως

Στο φως οι φωτογραφίες της διαδικασίας στην οποία υποβλήθηκε πρώην παίκτης του Survivor ο οποίος έγινε εθελοντής αίματος. Δείτε τις εικόνες από την όμορφη αυτή κίνηση.

Το Εθνικό Θέατρο διοργανώνει λόγω του κορωνοϊού εθελοντική αιμοδοσία στην οποία συμμετείχαν διάφοροι ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Survivor. Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη που βρέθηκε σήμερα εκεί και έδωσε με την σειρά του αίμα, για αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Να πούμε ότι τώρα με τον κορωνοϊό είναι σημαντικό να δίνουμε αίμα, καθώς υπάρχουν πολλοί ασθενείς που το χρειάζονται, ενώ τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν και ελλείψεις.

Οι φωτογραφίες του πρώην παίκτη του Survivor που έγινε εθελοντής αίματος

Ειδικότερα το Εθνικό Θέατρο κάνει σήμερα και αύριο εθελοντική αιμοδοσία με την ανάρτηση που έχει γίνει από το σωματείο των εργαζομένων του Εθνικού να αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 1 & 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΘΕΑΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΟΙΧΤΟ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Το ΝοσοκομείοΠαίδων "Αγία Σοφία", το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο ΕργαζομένωνΕθνικού Θεάτρου συνεχίζουν τη συνεργασία τους στη μάχη ενάντια στην πανδημίακαι στις δυσκολίες που δημιουργεί στην προσφορά αίματος.

Γι'αυτό διοργανώνουν νέα διήμερη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1Απριλίου και την Πέμπτη 2 Απριλίου στο ισόγειο του Θεάτρου REX,Πανεπιστημίου 48 από ώρα 10 π.μ. έως 14:00 μ.μ..

Θα υπάρχεισυνεργείο αιμοδοσίας με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, άνεση χώρου για τηνασφάλεια όλων, αντισηπτικά, μάσκες και γάντια. Για ραντεβούκαι προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να καλείτε στο 2105288277. "Μένουμε σπίτι" αλλά συν-υπάρχουμε και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσουςτην έχουν ανάγκη.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσε και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, που θέλησε με την σειρά του να βοηθήσει εκείνους που έχουν ανάγκη. Μάλιστα στο φως έχουν βγει και οι φωτογραφίες από την όλη διαδικασία. Να πούμε ότι έκκληση για αίμα έκανε πρόσφατα και μια πρώην παίκτρια του GNTM.

Γιώργος Χρανιώτης αιμοδοσία

Γιώργος Χρανιώτης αιμοδοσία Εθνικό Θέατρο

αιμοδοσία πρώην παίκτης Survivor