Η Στεφανία δεν πήγε στην Eurovision 2020 αλλά είπε σε live το τραγούδι της Ελλάδας

Ακούστε την!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Στεφανία δεν πήγε στην Eurovision 2020 αλλά είπε σε live το τραγούδι της Ελλάδας

Μπορεί η Eurovision για το 2020 που θα λάμβανε μέρος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας να αναβλήθηκε λόγω της φονικής πανδημίας του κορωνοϊό, ωστόσο η Στεφανία Λυμπερακάκη δεν γινόταν να μην πει το τραγούδι της. Έτσι, τραγούδησε σε live το κομμάτι που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα.

Το τραγούδι «SUPERGΙRL» έχει κάνει ήδη εξαιρετική πορεία στις διαδικτυακές πλατφόρμες της Ευρώπης. Έχει σκαρφαλώσει στο Top50 των iTunes, ενώ μετράει 3.000.000 προβολές στο Youtube. Να σημειώσουμε επίσης πως σε πρόσφατη ψηφοφορία στο επίσημο site της δημόσιας Ισπανικής τηλεόρασης βρέθηκε στην 2η θέση από τις 43 χώρες στις προτιμήσεις του κοινού.

Ωστόσο, η 17χρονη κοπέλα που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, δεν γινόταν να μην πει μπροστά σε κοινό αυτό το υπέροχο κομμάτι. που είναι σε στοίχους του Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Συγκεκριμένα, η Στεφανία Λυμπερακάκη, το τραγούδησε σε ένα live που πραγματοποιήθηκε στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ dimitriskontopoulos που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ οτι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το SuperG!rl θα ήταν κάτω από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά μην ξεχνάτε … τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω… που λένε και οι στίχοι του “SUPERGIRL».

Λίγα λόγια για την Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπούσε στην Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, καλλιτεχνικά γνωστή ως Stefania, είναι Ελληνολλανδή τραγουδίστρια, ηθοποιός, ηθοποιός φωνής και youtuber. Είναι πρώην μέλος του κοριτσίστικου μουσικού συγκροτήματος Kisses, το οποίο εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016. Πρωταγωνίστησε στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Brugklas.

Θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2020 με το τραγούδι "SUPERG!RL" στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού. Στις 18 Μαρτίου η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός για πρώτη φορά θα ακυρωθεί λόγω της πανδημίας COVID-19.[2] Ωστόσο, την ίδια μέρα η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα ήθελε η Λυμπερακάκη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2021.