Ανακοίνωση βόμβα από την Ελένη Χατζίδου - Σταματάει το τραγούδι οριστικά

Το επικό πρωταπριλιάτικο αστείο της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση βόμβα από την Ελένη Χατζίδου - Σταματάει το τραγούδι οριστικά

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να κάνει μία ανακοίνωση σκέτη βόμβα σχετικά με την καριέρα της, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να κάνει γνωστό πως σταματάει οριστικά το τραγούδι.

Η τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση πριν από λίγα λεπτά και μεταξύ άλλων θέλησε να ευχαριστήσει το τραγούδι για όσα της έχει προσφέρει μέχρι τώρα αλλά και την εταιρεία της και το κοινό.

Όπως εξήγησε μέσα από το Insta Story που ανέβασε, ήρθε για εκείνη η ώρα να ασχοληθεί με τη δεύτερη μεγάλη αγάπη της, η οποία δεν είναι άλλη από τη διδασκαλία, ενώ παράλληλα περιέγραψε με σύντομα λόγια πώς ήταν τα πρώτα βήματά της στο χώρο του τραγουδιού.

Θυμίζουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, πέρασαν μία μεγάλη περιπέτεια τις τελευταίες μέρες λόγω ενός ξαφνικού εξανθήματος που εμφάνισε η μπέμπα τους.

Η ανακοίνωση που έκανε η Ελένη Χατζίδου

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για μένα το κεφάλαιο «τραγούδι» τελειώνει κάπου εδώ... Ήτανε 2002 θυμάμαι, σπούδαζα στο ΑΠΘ και παράλληλα κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Το 2013 σας συστήθηκα με το «Χειρότερα» και το όνειρο αυτό τελειώνει το με το «αχαριστία». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, την Spicy Music. Σας ευχαριστώ που με έχετε αγκαλιάσει τόσο πολύ ως τώρα. Ήρθε η ώρα να αφιερωθώ στην άλλη μεγάλη μου αγάπη, τη διδασκαλία. Θα τα λέμε από εδώ δε χανόμαστε και μην ξεχνάτε... «Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει».

Χατζίδου

Βέβαια λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη Χατζίδου έφερε τα πάνω κάτω μιας και ανακοίνωσε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!

χατζίδου instagram