Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα - Στο σαλόνι με τον γιο του

Τι κάνει ο μικρός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα - Στο σαλόνι με τον γιο του

Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι του, στην οποία βρίσκεται στο σαλόνι μαζί με τον γιο του ο οποίος κάνει διαδικτυακά μαθήματα για το σχολείο με τον μπαμπά να παρακολουθεί.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής περνάει πολλές μέρες στο σπίτι και έτσι φροντίζει να περνάει το χρόνο του όσο πιο δημιουργικά γίνεται και ακόμα περισσότερο, μαζί με τους γιους του.

Μάλιστα, τα δύο παιδιά του είχαν πάει στο σπίτι του μπαμπά εδώ και λίγες μέρες για να περάσουν το σαββατοκύριακο και όχι μόνο και φαίνεται πως οι τρεις του το διασκεδάζουν πολύ.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και για αυτό τους κάνει όλα τα χατίρια. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι βασική προτεραιότητα του και παρά τις καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχει, πάντα βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τώρα που είναι εκτός πλατό, καθώς έχουν κατεβάσει ρολά λόγω κορωνοϊού, έχει περισσότερο χρόνο και ενέργεια να περάσει με τους δυο γιους του, από κάθε άλλη φορά.

Έτσι σήμερα, ο γιος του, Γιάννης βρισκόταν στο σπίτι του μπαμπά και μάλιστα είχε καταπιαστεί με μία πολύ παράξενη δραστηριότητα, για παιδιά δημοτικού τουλάχιστον.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννάκης έκανε μάθημα με τη δασκάλα του μέσω skype και ο παρουσιαστής βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον το όλο στιγμιότυπο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram

«Μάθημα στις μέρες του Κορωνοϊού…. Καλό μήνα. Θα περάσει κι αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του.

Λιάγκας σπίτι