Θα "λιώσετε" με την ροζ τουτού που φόρεσε η κόρη της Δούκισσας Νομικού

Μία μικρή μπαλαρίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα

Μόλις δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη της η Δούκισσα Νομικού θα "λιώσετε" μιας και η μικρή έχει φορέσει την πιο γλυκιά ροζ τουτού και έχει μεταμφιεστεί στην πιο όμορφη μπαλαρίνα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει συνέχεια το χρόνο της μαζί με τα δύο παιδιά της Σάββα και Αναστασία και μοιράζεται πολλά από τα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Άλλωστε, η καραντίνα την έχει κάνει να έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, τον οποίο αξιοποιεί με τον σύζυγό της αλλά και με τα δύο παιδιά της.

Σήμερα μάλιστα, θέλησε να ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram καλό μήνα σε όλους και έτσι μοιράστηκε την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία της μικρής Αναστασίας, στην οποία της έχει φορέσει μία ροζ τουτού!

«Καλό μήνα από μια μπαλαρίνα που χάθηκε στη ζούγκλα! Υγεία σε όλους» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε την πιο ξεχωριστή φωτογραφία.

Ενώ πριν από λίγες μέρες, η Δούκισσα Νομικού είχε μοιραστεί ένα περιστατικό που συνέβη με τον γιο της

«Σήμερα που είχε τόσο ωραία μέρα βγήκαμε στον κήπο και ο γιος μου έψαχνε για άλλη μια φορά ένα μικρό λουλούδι για να κόψει και να μου φέρει. Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα. Για αρκετή ώρα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα «μα καλά, τι κοιτάζει τόση ώρα, άλλη μία μαργαρίτα είναι». Πήγα όμως κοντά του και κοίταξα και γώ. Ναι, άλλη μια μαργαρίτα. Κοίταξα καλύτερα. Και τελικά κατάλαβα τι του είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Το πολύ μικρό κουνούπι που καθόταν ακίνητο στο πάνω άσπρο φύλλο του. (Για δες προσεκτικά, εκεί είναι )

Γιατί σας το λέω τώρα αυτό; Γιατί τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών. Με κάθε λεπτομέρεια. Να ζήσουμε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Να δούμε το λουλούδι και να το κοιτάξουμε καλά... Πόσο ωραία χρώματα έχει, πόσα φύλλα έχει, να το μυρίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια για να σκεφτουμε τι μας θυμίζει η μυρωδιά του.
Να ζήσουμε τη ζωή. Έτσι απλά.»