«Για τη Βάσω Λασκαράκη ήμουν έτοιμος» - Συγκινεί με τα λόγια του ο Λευτέρης Σουλτάτος

Τι αποκάλυψε για τα παιδιά του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Για τη Βάσω Λασκαράκη ήμουν έτοιμος» - Συγκινεί με τα λόγια του ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο Λευτέρης Σουλτάτος παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη σύζυγό του και συγκίνησε με τα λόγια του, μιας και ξεκαθάρισε πως όταν ήρθε η ώρα να παντρευτεί τη Βάσω Λασκαράκη, ήταν έτοιμος για εκείνη.

Ο αγαπημένος σεφ μίλησε στο DownTown Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γάμο του με τη διάσημη ηθοποιό, θέλοντας να εξηγήσει πώς βλέπει ο ίδιος το όλο θέμα των παιδιών σε δύο οικογένειες που ενώνονται.

Τόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος όσο και η Βάσω Λασκαράκη έχουν παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην αποτελεί πρόβλημα για τον σεφ ο οποίος ξεκαθάρισε πως ήθελε πολύ να είναι ζευγάρι με την Βάσω Λασκαράκη.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε μιλήσει και για το πώς ήταν η σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη στις αρχές της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος

Πόσα παιδιά έχεις;

Έχω δύο παιδιά - ο γιος μου είναι 12 ετών και η κόρη μου τεσσεράμισι. Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να «παίζεις». Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα! Για όλες τις ευθύνες, ακόμη και γι’ αυτά τα εξώφυλλα που καθόλου δεν μ’ αρέσουν. Δεν θα ήθελα, επομένως, να είμαι απλά «ζευγάρι» με τη Βάσω. Ήθελα να είναι η γυναίκα μου!

Μου δίνεις, πάντως, τη βεβαιότητα ότι θέλεις να γίνεις ξανά πατέρας…

Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί (γελάει).