Το Πρωινό: Η Άντζελα Δημητρίου έκανε στην παρουσιάστρια το πιο ξεχωριστό δώρο

Με συναισθηματική αξία...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Πρωινό: Η Άντζελα Δημητρίου έκανε στην παρουσιάστρια το πιο ξεχωριστό δώρο

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό» και με την ευκαιρία η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, μίλησε για ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που της είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια.

Οι δύο κυρίες είχαν συναντηθεί πριν από λίγο καιρό από κοντά στο πλαίσιο μίας συνέντευξης που πραγματοποίησε με τη Φαίη Σκορδά η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή.

Σήμερα συνδέθηκε με την εκπομπή με Skype με σκοπό να εξηγήσει πώς περνάει τις μέρες της σε καραντίνα αλλά και το πώς αντιμετωπίζει το όλο θέμα του κορωνοϊού που βασανίζει τη χώρα.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν πολύ περιποιημένη, ενώ εξήγησε πως το μακιγιάζ της το είχε κάνει η κόρη της, με την οποία μένει τώρα μαζί στο σπίτι.

Και μάλιστα, όχι απλά μένει στο σπίτι η Άντζελα Δημητρίου, αλλά βρίσκει την ευκαιρία να τραγουδήσει και μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες!

Έτσι, η τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί στην Φαίη Σκορδά να είναι σιδερένια μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της με τον κορωνοϊό, ενώ η παρουσιάστρια από τη μεριά της, μίλησε για ένα ιδιαίτερο δώρο που της είχε κάνει η Άντζελα Δημητρίου την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε για το φόρεμα που της είχε δώσει η Άντζελα Δημητρίου

«Τελευταία φορά που είχε έρθει η Άντζελα στην εκπομπή είχαμε δείξει μερικά φορέματα από την γκαρνταρόμπα της, διαχρονικά με τη δική τους ιστορία, διαφορετικών δεκαετιών. Κεντημένα στο χέρι και μεγάλης αξίας. Εγώ είχα σταθεί σε ένα και είχε τρελαθεί. Λίγο πριν φύγει ήρθε η Άντζελα και μου είπε "αυτό θέλω να το βάλεις σε μία στιγμή που θα είναι πολύ σημαντική για εσένα". Βέβαια δεν έχει εμφανιστεί ακόμα τέτοια στιγμή» με την Άντζελα Δημητρίου να απαντάει «Θα σου δοθεί αγάπη μου τέτοια ευκαιρία».