Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Εκτός εκπομπής ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τι συνέβη;

Το ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

MasterChef: Εκτός εκπομπής ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τι συνέβη;
News 01.04.2020 21:23
Από Youweekly Team

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πριν καλά καλά ξεκινήσει το συμβούλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, εξ΄αιτίας ενός σκηνικού που συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο.

Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική μιας και οι παίκτες έπρεπε να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες λόγω του τσουχτερού κρύου και να σερβίρουν τους παλιούς παίκτες του MasterChef.

Το κρύο φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ και αρρώστησε λόγω του κλίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί στο σημερινό συμβούλιο που θα αναδείξει τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το χιούμορ που τον διακατέχει εξήγησε στους παίκτες το λόγο για τον οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή με εκείνους να συμπληρώνουν με τη σειρά του πως φαινόταν από χθες πως δεν ήταν καλά.

Δείτε ποια θα είναι η ομάδα που θα νικήσει την δοκιμασία, σας έχουμε εδώ όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Τι είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την απόφαση του να αλλάξει καριέρα αλλά και το ξεκίνημα του στους παίκτες του MasterChef

«Πρέπει να μαγειρεύετε κάθε στιγμή, κάθε φορά με την ψυχή σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η διαφορά ενός μάγειρα κι ενός εξαιρετικού μάγειρα δεν είναι μόνο μια λέξη. Από τη μία έχουμε τον σορό κι από την άλλη την αφρόκρεμα» είπε αρχικά.

Μετά μίλησε για την αλλαγή επαγγέλματος και όσα του είπε ο κύκλος του στην μεγάλη απόφαση αυτή που πήρε για τη ζωή του και πόσο κρίσιμη ήταν.

«Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω καριέρα και να γίνω μάγειρας, είχα κάποιους από τον κύκλο μου να μου λένε “μα καλά θα αφήσεις την τράπεζα και μια καλή δουλειά για να δουλεύεις σε αυτές τις βρώμικες κουζίνες, όταν όλοι οι άλλοι χαίρονται. Και με αυτά τα άθλια ωράρια και τους χάλια μισθούς”», είπε.

«Δημιουργήστε εσείς τις συνθήκες. Μπορείτε να το κάνετε αρκεί να το πιστέψετε. Απλά για να το κάνετε πρέπει να είστε οι καλύτεροι» κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το 03.10:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκαλύψεις για το MasterChef - Ο Σωτήρης Κοτνιζάς μιλά για τα ειδύλλια του ριάλιτι!

Masterchef: Αδιανόητο! Ο Κοντιζάς έφτυσε σε χαρτοπετσέτα φαγητό

Share