Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς συγκινεί με τα λόγια του - «Προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές...»

Τι δήλωσε για τον κορωνοϊό;

Ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς συγκινεί με τα λόγια του - «Προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές...»
News 01.04.2020 23:34
Από Youweekly Team

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που έχουμε αγαπήσει μέσα από το ρόλο του ως «Φατσέας» στο Καφέ της Χαράς, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και με τα λόγια του προκάλεσε συγκίνηση μιας και εξήγησε πως κυρίως προσπαθεί να διατηρήσει τις ανθρώπινες επαφές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε πως δεν είναι τόσο αισιόδοξος με την όλη κατάσταση που επικρατεί, εξηγώντας πως υπάρχουν υποχρεώσεις που μένουν πίσω, ενώ αυτό που έχει χαθεί είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σχολίασε:

«Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων.

Φαντάζομαι πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία, θα διογκωθεί το πρόβλημα ακόμα περισσότερο… Όλα τα αρνητικά της συνεχούς τριβής στις οικίες θα φανούν πολύ περισσότερο με τον χρόνο. Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμαtα στο πως θα το διαχειριστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι».

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να αστειευτεί και να ρωτήσει αν είναι ευκαιρία να βελτιώσει το λεξιλόγιό του ο "Φατσέας", με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να απαντά: «Ευτυχώς, το έχει αναλάβει ο Χάρης Ρώμας αυτό. Από ότι ξέρω γράφει πυρετωδώς οπότε σε μένα έχει αφήσει άλλες ασχολίες. Δυστυχώς εγώ είμαι φύσει απαισιόδοξος χαρακτήρας και μου έχει μείνει η απαισιόδοξη πλευρά. Αφήστε με εμένα να ανησυχώ με το τι θα γίνει με την κατάσταση. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτά, δυστυχώς».

Την οπτική του για το πώς κυλούν τα πράγματα θέλησε να δώσει και ο Γιώργος Μπόγρης που είναι αποκλεισμένος στην Τενερίφη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Μπέσυ Μάλφα! Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι! Υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας!

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Μπέσυ Μάλφα: Αυτός είναι ο μοναχογιός τους και είναι κούκλος!

Share