Η Ιωάννα Μπέλλα είχε γενέθλια και η τούρτα της ήταν όλα τα λεφτά!

Ζηλέψαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ιωάννα Μπέλλα είχε γενέθλια και η τούρτα της ήταν όλα τα λεφτά!

Η Ιωάννα Μπέλλα γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της, υπό διαφορετικές συνθήκες, ωστόσο αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι ότι η τούρτα της ήταν όλα τα λεφτά, μιας και ήταν σκέτη υπερπαραγωγή που θα ζήλευε ο οποισδήποτε!

Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει σημαντικά από τη μέρα που επιβλήθηκαν τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και από τότε που ο κορωνοϊός επισκέφθηκε τη χώρα μας.

Η Ιωάννα Μπέλλα ήταν ένα από τα άτομα που γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω καραντίνας, αποφάσισε ωστόσο να το κάνει με όσο περισσότερο στιλ μπορούσε.

Δείτε και τα όσα είπε η Ιωάννα Μπέλλα για τον έρωτα. Είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα;

Μπορεί να μην έκανε κάποιο λαμπερό πάρτι, είχε όμως δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και μία τούρτα σκέτη υπερπαραγωγή!

«Ομολογώ ότι τα φετινά μου γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά και ξεχωριστά. Είμαι ευγνώμων που είμαι υγιέστατη εγώ και η οικογένεια μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία πολύ αγάπη και να οπλιστεί με υπομονή σε αυτές τς δύσκολες μέρες που ζούμε.. Όλα θα πάνε καλά!! I thank you all one by one for your wonderful wishes and I return» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την υπέροχη τούρτα της!

Τι είχε δηλώσει η Ιωάννα Μπέλλα πριν από λίγες μέρες για το GNTM;

"Κατώτερη στο επάγγελμά μου έχω νιώσει στο παρελθόν. Δεν ξεχνάω και δεν ξεχνάτε. Ήταν κάτι τηλεοπτικό. Σίγουρα αυτό με έκανε αρκετά αναγνωρίσιμη, αλλά σίγουρα ένιωσα και λίγο κατώτερη μετά από όλα αυτά τα σχόλια" είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μπέλλα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ίδια είπε ακόμα ότι σκέφτεται πως θα πρέπει να εγκαταλείψει το μόντελινγκ μέχρι τα 26-27 καθώς θέλει να κάνει οικογένεια.