Φωτογραφίες από την βεράντα της Φαίης Σκορδά - Τα παιχνίδια με τον μικρό Λιάγκα

Δεν φαντάζεστε τι παιχνίδι έχουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από την βεράντα της Φαίης Σκορδά - Τα παιχνίδια με τον μικρό Λιάγκα

Την βεράντα του σπιτιού της μας έδειξε η Φαίη Σκορδά μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram και έχουμε φωτογραφίες. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως περνάει τις ημέρες της μέσα στο σπίτι, μαζί με τον μικρό Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά μετά από δυο εβδομάδες σε καραντίνα, καθώς βρέθηκε θετική στο τεστ που έκανε για τον ιό κορωνοϊό, ανάρρωσε και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα της. Μάλιστα, επέστρεψε και στον αέρα του Πρωινού, μαζί με τους συνεργάτες της. Βέβαια, όχι όλους.

Έχοντας στα χέρια της, τις βεβαιώσεις του ΕΟΔΥ και έχοντας πλέον σταματήσει όλα τα συμπτώματα, η παρουσιάστρια μπήκε και πάλι στο πλατό του ΑΝΤ1 με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της. Στο πλευρό της, ήταν μόνο δυο συνεργάτες της, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ωστόσο, μετά από κάθε τέλος της εκπομπής της, επιστρέφει στο σπίτι της λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, αλλά και λόγω του ότι δεν θέλει να διακινδυνεύσεις πάλι την υγεία της, αλλά και την υγεία της οικογένεια της και κυρίως των δυο παιδιών της.

Οι φωτογραφίες από την βεράντα και τα παιχνίδι

Η Φαίη Σκορδά, από την ημέρα που έγινε καλά δεν σταματάει τα παιχνίδια στο σπίτι με τους δυο της γιους, Δημήτρη και Γιάννη. Άλλωστε, τα παιδιά της είναι η κύρια προτεραιότητα της και δεν γίνεται να τους χαλάσει κανένα χατήρι. Μπορεί να έχει αρκετή δουλειά στο κανάλι, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περάσει μαζί τους.

Χθες, η παρουσιάστρια με τους γιους της έπαιξαν στην βεράντα μπάσκετ και η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της στιγμή. Έτσι, δημοσίευσε ένα βίντεο την ώρα που ο μικρό Λιάγκας έριξε βολή και μπήκε καλάθι.

Φαίη Σκορδά σπίτι

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας

Να σημειώσουμε πως το Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά πήγε τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα και έχουμε φωτογραφία από το σπίτι του.