Απίθανο στιγμιότυπο - Η Ελένη Χατζίδου έπαιζε με την μπέμπα και ο Ετεοκλής το είχε ρίξει στο σιδέρωμα

Θα «λιώσετε» από τα γέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίθανο στιγμιότυπο - Η Ελένη Χατζίδου έπαιζε με την μπέμπα και ο Ετεοκλής το είχε ρίξει στο σιδέρωμα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν χρειάζεται να το αποδείξουν. Έχουν πολύ χιούμορ και με αυτό το απίθανο στιγμιότυπο θα «λιώσετε» από τα γέλια. Την ώρα που η τραγουδίστρια έπαιζε με την μπέμπα της, ο σύζυγο της το είχε ρίξει στο σιδέρωμα των ρούχων.

Το ζευγάρι πριν από λίγους μήνες υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, την κορούλα του, Μελίτα. Και από εκείνη την ημέρα ζουν στιγμές απόλυτης χαράς, καθώς η μικρή ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία. Καθημερινά τους γεμίζει με χαμόγελα.

Τώρα που λόγω του ιού κορωνοϊού και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι συνέχεια στο σπίτι, έχουν περισσότερο χρόνο για την μπέμπα. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πέρασαν μια περιπέτεια με την υγεία της μικρής.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια μετά από υψηλό πυρετό που ανέβασε τη πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου την αντιμετώπισαν σαν κρούσμα του κορωνοϊού, ωστόσο βγήκε αρνητική στο τεστ που της έκαναν. Όπως αποδείχθηκε, τελικά η κορούλα τους, είχε αιφνίδιο εξάνθημα. Δείτε εδώ τι είναι και ποια είναι τα συμπτώματα. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και γύρισαν στο σπίτι τους.

Το απίστευτο στιγμιότυπο της Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Έχοντας επιστρέψει στην καθημερινότητα τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλο, δεν σταματούν τα παιχνίδια με την μικρή τους. Βέβαια, περισσότερο η τραγουδίστρια, μιας και όπως είδαμε από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον έχει στρώσει στην.. δουλειά.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίθανο στιγμιότυπο, όπου ενώ εκείνη είχε στην αγκαλιά της, την μικρή Μελίνα, ο Ετεοκλής Παύλου είχε κάτσει και σιδέρωμα τα ρούχα της κορούλας τους. Πάνω στην ανάρτηση της η τραγουδίστρια έγραψε «Τα καλά της καραντίνα». Όπως φαίνεται, ο σύζυγος της πρέπει να της έχει μεγάλη αδυναμία.

Ετεοκλής Παύλου

Ελένη Χατζίδου κόρη