Αδιανόητο βίντεο με τον Σάκη Ρουβά - Πήρε το παιδικό ποδήλατο βόλτα και η Ζυγούλη τον τραβούσε

Είναι χαζομπαμπάς! Επική στιγμή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο βίντεο με τον Σάκη Ρουβά - Πήρε το παιδικό ποδήλατο βόλτα και η Ζυγούλη τον τραβούσε

Ο Σάκη Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουμε δημιουργήσει με όμορφη οικογένεια, πολύ δεμένη μεταξύ του, την οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έχουμε δει να κάνουν πολλές αναρτήσεις στα social media. Όπως το αδιανόητο βίντεο που θα δείτε παρακάτω με τον τραγουδιστή να κάνει βόλτα με το παιδικό ποδήλατο, την ώρα που τραβούσε βίντεο η σύζυγος του.

Τώρα που λόγω του κορωνοϊού και το μέτρο της κυβέρνησης για την απαγόρευση της κυκλοφορίας με σκοπό τον περιορισμό της, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, έχουν ακόμη περισσότερο χρόνο για τα τέσσερα παιδιά τους. Η Αναστασία, ο Απόλλωνας, η Αριάδνη και ο Αλέξανδρος είναι κύρια προτεραιότητα τους και δεν τους χαλάνε κανένα χατήρι.

Το ζευγάρι καθημερινά βρίσκει διάφορα πράγματα να κάνει με τα παιδιά του για να περάσουν την ώρα τους μέσα στο σπίτι της. Θέλουν καθημερινά να περνάνε όσο περισσότερο και ποιοτικό χρόνο μαζί τους παίζοντας παιχνίδια ή διαβάζοντας. Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς επικοινωνεί καθημερινά και με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είτε με αναρτήσει του μέσα από το σπίτι, είτε με live που πραγματοποιεί. Μάλιστα, ένα live έκανε πριν από λίγες ημέρες, όπου μοιράστηκε μαζί τους αγαπημένες τους επιτυχίες τραγουδώντας τες.

Το αδιανόητο βίντεο με τον Σάκη Ρουβά να κάνει ποδήλατο

Χθες ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη «έσπασαν» για λίγες ώρες την «καραντίνα» και έκαναν περίπατο στην εξοχή με τα παιδιά τους, μακριά από κλειστούς χώρους και κόσμο. Μάλιστα, το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές τους, μέσα από ένα βίντεο επικό.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Απόλλωνα και τον Αλέξανδρο να περπατάνε χέρι - χέρι συζητώντας, είδαμε και τον Σάκη Ρουβά πίσω τους να έχει πάρει το παιδικό ποδήλατο και να κάνει την βόλτα του. Βέβαια, να πούμε το ποδήλατο το πήραν για να μάθει ο βενιαμίν της οικογένειας.