Χαμός στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Δεν φαντάζεστε τι έκανε κόρη της

Δημιούργησε πανικό στο τραπέζι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Δεν φαντάζεστε τι έκανε κόρη της

Καθημερινές στιγμές με την κόρη της περνάει στο σπίτι η Βάσω Λασκαράκη παίζοντας διάφορα παιχνίδια, ενώ αγαπημένο της είναι να φτιάχνει παζλ. Ωστόσο, χθες δεν φαντάζεστε τι έκανε η μικρή Εύα και επικράτησε χαμός στο πάνω στο τραπέζι του σπιτιού που μένει με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ηθοποιός της σειράς «Έρωτας Μετά» που προβάλλεται στον ALPHAtv, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και τώρα βρήκε την αφορμή να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της, αφού καθημερινά έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Η Βάσω Λασκαράκη έχουμε δει πολλές φορές να κάθεται μαζί με την κόρη της στο τραπέζι της κουζίνας, - το οποίο όπως έχουμε δει είναι τεράστιο και ξύλινο - και να φτιάχνουν διάφορα και μεγάλη παζλ για να περνάει η ώρα τους σε αυτοπεριορισμό, όμορφα και δημιουργικά.

Αυτό λοιπόν έκαναν και χθες μαμά και κόρη! Ωστόσο, αυτό ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα που έχουν φτιάξει μαζί. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ώρα που το είχαν βάλει πάνω στο τραπέζι και το έφτιαχναν.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι

Η φωτογραφία με τον χαμό πάνω στο τραπέζι

Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα βίντεο από τον χαμό που είχε δημιουργηθεί πάνω στο τραπέζι της κουζίνα από τις μπογιές της μικρής Εύας. Η κόρη της θέλησε να κάνει χειροτεχνίες και είχε απλώσει πάνω διάφορα πράγματα.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Λίγες ημέρες ωστόσο νωρίτερα η ηθοποιός μας αποκάλυψε με μια φωτογραφία ότι η Εύα, έχει ξεκινήσει και τα online μαθήματα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της κόρης της, την ώρα του μαθήματος και έστειλε το μήνυμα της σε όλες της μανούλες που περνάνε τα ίδια όπως και εκείνη.

Μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το δωμάτιο της, το οποίο είναι απίστευτο. Είναι όλα σε ροζ ροζ χρώμα και σαν βγαλμένο από παραμύθι. Ακόμη και τα διάφορα διακοσμητικά είναι σε ροζ αποχρώσεις.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι κόρη