Αδιανόητο! Γέννησε στο σπίτι του Σάκη Ρουβά - Το ανακοίνωσε ο ίδιος

«Ο νέος μήνας μας βρήκε με γεννητούρια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Γέννησε στο σπίτι του Σάκη Ρουβά  - Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, ο Σάκης Ρουβάς. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η γατούλα που έχουν με την οικογένεια του, γέννησε στο σπίτι τους. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Ο τραγουδιστής φαίνεται πως περνάει καλά στο σπίτι του με την οικογένεια του, αφού ξεκουράζεται από τις καθημερινές και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε. Μένει μέσα, όπως όλοι μας με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού και για το καλό της υγείας του, αλλά και της οικογένειας του.

Ο Σάκης Ρουβας με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το κοτέτσι που έχει έξω από το σπίτι του. Με αυτό τον τρόπο έκανε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο γεγονός. Αποκάλυψε πως η γάτα που έχουν γέννησε τα μικρά της και ο τραγουδιστής κατέγραψε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Το βίντεο με την ανακοίνωση και τα γεννητούρια

«Life goes on! Ο νέος μήνας μας βρήκε με γεννητούρια! Μια όμορφη υπενθύμιση πως η φύση δε σταματά ποτέ να ανανεώνεται και μέσα από αυτή να “ανθίζει” η ζωή #kalomina #kittens», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο του.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι καθημερινός χρήστης του Instagram. Καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και όπως είδαμε πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα live video όπου τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες. Ο τραγουδιστής θέλησε να τους διασκεδάσει. Βέβαια αυτό που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν το επικό σχόλιο που έκανε η Κάτια Ζυγούλη.

Συγκεκριμένα, την ώρα του live όπου ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε, αγαπημένες του επιτυχίες και επικοινωνούσε με τους διαδικτυακούς του φίλους, η Κάτια Ζυγούλη του έγραψε στα σχόλια «Έλα να κοιμήσεις τα παιδιά» και σίγουρα είναι από τις πιο επικές στιγμές Ελλήνων celebrities στο διαδίκτυο.

Να σημειώσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς εκπέμπει τη λάμψη του όπου και να βρίσκεται και έτσι για ακόμα μία φορά μας έδειξε πως και μέσα από το σπίτι του έχει τον δικό του τρόπο να εντυπωσιάζει τους χιλιάδες φανς του, με μία νέα δημοσίευση στο Instagram που "έσπασε" τα ταμεία.