"Λιώσαμε" - Το απολαυστικό μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα γενέθλια της μαμάς του

Επική συζήτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε χθες την πρεμιέρα του και δεν παρέλειψε να στείλει στη μαμά του ένα απολαυστικό μήνυμα για τα γενέθλιά της με το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε «λιώσαμε» μιας και η συζήτηση που έκαναν οι δυο της ήταν απλά επική.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα στη νέα του εκπομπή «Live Tonight», στην οποία είχε εκλεκτούς καλεσμένους, δεν ξέχασε ωστόσο να ευχηθεί και στην αγαπημένη του μητέρα.

Η κυρία Κική είχε χθες πρωταπριλιά τα γενέθλιά της και έτσι ο Γρηγόρης μαζί με τον Νικόλα Ράπτη την πήραν τηλέφωνο προκειμένου να της ευχηθούν.

Αφού λοιπόν εξέφρασε τη λύπη του ο παρουσιαστής που δεν μπορεί να τη βλέπει τόσο συχνά, της ευχήθηκε χρόνια πολλά με εκείνη να του απαντάει την πιο κλασική ατάκα Ελληνίδας μάνας που δεν είναι άλλη από το «Να ντύνεσαι».

Ρίξτε και μια ματιά στο ποιοι ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι στην χθεσινή πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Ant1.

Νωρίτερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ant1

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα κατά την έναρξη της εκπομπής, «Καλώς ήρθατε, καλό μήνα. Λίγα λεπτά μετά την πρωταπριλιά. Live εδώ στον ΑΝΤ1. Αυτή η εκπομπή φτιάχτηκε πραγματικά για εσάς. Είμαι όλο αυτιά για να ακούσουμε αυτά που θα μας στείλετε και θα μας πείτε. Έγιναν όλα με πολύ σεβασμό για την κατάσταση που υπάρχει.

Είμαστε σε ένα πολύ μικρό χώρο, χωρίς να υπάρχουν καμεραμάν. Είναι ρομποτικές οι κάμερες και είμαστε πολύ προσεχτικοί με όλο αυτό που συμβαίνει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που με τα γρήγορα αντανακλαστικά του μας είπε οκ για αυτό που συμβαίνει και εμείς είμαστε εδώ. Αυτό που συμβαίνει παγκόσμια, αλλά και στην Ελλάδα, είναι τρόπος πια να σκέφτεσαι και να σέβεσαι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που είπαν πως μας λείπει λίγο το χαμόγελο και η αισιοδοξία. Νομίζω και ο κύριος Τσιόδρας το είπε, ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».