Τέλος για αγαπημένη καθημερινή εκπομπή του OPENtv!

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος για αγαπημένη καθημερινή εκπομπή του OPENtv!

Αλλαγές βλέπουμε να γίνονται στο σταθμό του OPENtv και στα προγράμματα του. Συγκεκριμένα, σε μια καθημερινή του εκπομπή μπαίνει τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές και κυκλοφορούν. Ποια είναι ωστόσο η εκπομπή που σταματάει από το κανάλι;

Όπως γράφεται, το OPENtv θέλει να «επενδύσει» στην ενημέρωση, όπως και όλα τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια. Για αυτό θέλει να εντάξει στην ροή του προγράμματος τους μια ενημερωτική εκπομπή για να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, σύμφωνα τις πληροφορίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, από σήμερα η εκπομπή «Μεσημέρι yes» με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο που προβαλλόταν καθημερινά στις 14:00 το μεσημέρι.

Μιας και λέμε για το Open, ρίξτε μια ματιά στο έκτακτο ανακοινωθέν που εξέδωσε το κανάλι για τον κορωνοϊό.

Ποια είναι η εκπομπή που θα πάρει την θέση τους στο OPENtv;

Ωστόσο αυτή την ώρα το OPENtv δεν την αφήσει όπως είπαμε ανεκμετάλλευτη. Στις 14:00 που ξεκινούσε η εκπομπή θα βλέπουμε σε επανάληψη την σειρά «Για πάντα παιδιά», ενώ στις 15:00 θα θα ξεκινάει η ενημερωτική εκπομπή «Open Ελλάδα» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο, οι οποίοι θα μεταφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό όλες τις εξελίξεις για τον κορωνοϊού στην χώρα μας.

Ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Ζαρίφη παραμένουν κανονικά στην ομάδα του σταθμού.

Η εκπομπή που έρχεται επίσης στο OPENtv

«INFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη κάθε Τρίτη στις 21:00

Την ώρα που οι εξελίξεις που αφορούν την πανδημία είναι καταιγιστικές, η ψύχραιμη, σε βάθος ενημέρωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Γι' αυτό, κάθε Τρίτη στις 21.00 και μέχρι την επιστροφή στην κανονικότητα, η Νίκη Λυμπεράκη και το δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN, ιχνηλατούν το τοπίο της παγκόσμιας κρίσης, αποκαλύπτουν το απόσταγμα των γεγονότων, αναλύουν τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας και αναζητούν το τι προδιαγράφεται για την επόμενη μέρα.

Η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «INFO-19» υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και διεθνώς, από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής, θέτοντας ερωτήματα που αναδεικνύουν την ουσία των θεμάτων.

Από την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και κάθε Τρίτη στις 21.00, μετά το κεντρικό δελτίο Eιδήσεων, αναλύουμε μαζί με τους ειδικούς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία στην εκπομπή «INFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη, στο OPEN.

Την ίδια στιγμή τα νούμερα του Open δείχνουν να σκίζουν με την Φαίη Μαυραγάνη να βάζει κανονική "φωτιά" στην τηλεθέαση!

TAGS