Χωρίς ρεύμα το σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς ρεύμα το σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου - Τι συνέβη;

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου χθες το βράδυ στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, όπως είπε μέσα από μια ανάρτηση της, στο σπίτι που μένει με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα, είχαν μείνει χωρίς ρεύμα. Τι συνέβη;

Η Ελένη Χατζίδου, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Είναι λάτρης των social media και όλες οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει είναι μια προς μια όλες εντυπωσιακές.

Η τραγουδίστρια, όπως όλος ο κόσμος παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της, μετά τα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνηση για τον περιορισμό του φονικού ιού κορωνοϊού, και την προστασία της υγείας των πολιτών. Η πανδημία, εξαπλώνεται ραγδαία σε πολλές χώρε παγκοσμίως και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Χωρίς ρεύμα το σπίτι τους

Πριν από λίγες ώρες, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση όπου αποκάλυψε πως στο σπίτι της δεν είχαν ρεύμα. «Και σε καραντίνα και χωρίς ρεύμα», έγραψε.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου σπίτι

Το γεγονός μάλιστα αυτό, σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά από μια δύσκολη στιγμή, όταν η κορούλα τους αρρώστησε και πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί της έκαναν το τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ευτυχώς βγήκε αρνητικό.

Μετά από εξετάσεις που της έκαναν, τελικά βγήκε πως έχει αιφνίδιο εξάνθημα. Μια γενικά ήπια λοίμωξη που προσβάλλει συνήθως τα παιδιά ακόμα και πριν συμπληρώσουν τα δύο χρόνια ζωής. Δείτε εδώ τα συμπτώματα και τι πρέπει να προσέχει κάθε γονιός.

Έχοντας ωστόσο, μετά από τέσσερις ημέρες η μικρή γίνει καλά, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γύρισαν στο σπίτι τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ήταν πολύ χαρούμενη που πήγαν όλα καλά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες στιγμές εκτός νοσοκομείου.