Ευχάριστη είδηση για τον Σάκη Ρουβά - Επιστρέφει στην τηλεόραση

Έρχεται ξανά μέσα από αγαπημένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστη είδηση για τον Σάκη Ρουβά - Επιστρέφει στην τηλεόραση

Μια ευχάριστη είδηση «έσκασε» για τον Σάκη Ρουβά, αλλά και όλους του φανς του. Ο τραγουδιστής επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση, μέσα από ένα πρόγραμμα που οι περισσότεροι αγαπήσαμε και στην τηλεόραση σημείωνε «κόκκινο» στα νούμερα.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει σε όλους πως, εκτός από ένας επιτυχημένος τραγουδιστής στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, είναι και πολύ καλός στην παρουσίασης. Έχει χιούμορ, αυτοπεποίθηση (αφού είναι κούκλος) και γενικά έχει το όλο πακέτο.

Μάλιστα, εκτός από παρουσιαστής τον έχουμε δει και σε ρόλο κριτή στο «The Voice», στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου, της Ελεονώρας Ζουγενάλη και του Πάνου Μουζουράκη. Ήταν ομάδα «φωτιά» για αυτό και το τηλεοπτικό κοινό τους έδειχνε την αγάπη του με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Μπορεί πλέον, τα περισσότερα προγράμματα να παίζουν στην τηλεόραση σε επαναλήψεις, λόγω του κορωνοϊού, καθώς έχουν «παγώσει» όλα τα γυρίσματα μέχρι νεωτέρας. Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Βέβαια, σε επανάληψη επίσης.

Αυτό είναι το πρόγραμμα με το οποίο θα επιστρέψει ο Σάκης Ρουβάς

Συγκεκριμένα, από Δευτέρα 6 Απριλίου επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες ξανά, το «The Voice», όπως πρώτοι σας γράψαμε στο Vanda's blog του Youweekly.gr (Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Την είδηση επιβεβαίωσε και η επίσημη σελίδα του μουσικού show στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο μεγάλος νικητής του The Voice

Ο μεγάλος νικητής του «The Voice» αναδείχθηκε μέσα από μία δυνατή μάχη! Μόλις άκουσε πως αυτός είναι ο νικητής,"τρελάθηκε" κανονικά από τη χαρά του!

Το δημοφιλές show του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε σε μία βραδιά που προσέφερε πολύ θέαμα, με τους τέσσερις κριτές να εμφανίζονται στη σκηνή και να ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Στο τέλος της βραδιάς, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ξετραλάθηκε μόλις άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομά του.

Θυμίζουμε πως πριν από την έναρξη του τελικού, οι κριτές έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι η νίκη θα πάει στην ομάδα τους!

the voice

Σάκης Ρουβάς the voice