Και η Κάτια Δανδουλάκη στην καμπάνια της ΕΡΤ - "Μας περιμένει το φως"

Το δυνατό μήνυμά της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Και η Κάτια Δανδουλάκη στην καμπάνια της ΕΡΤ -

"Μας περιμένει το φως" λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που θα δείτε η Κάτια Δανδουλάκη, που με την σειρά της συμμετέχει στην καμπάνια της ΕΡΤ "μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε".

"Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε», στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

Να πείσει τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων.

Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.

Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη της ζωής. Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που έχει ανεβάσει το κανάλι που κάνει την συγκεκριμένη καμπάνια για την πανδημία του COVID19.

Η Κάτια Δανδουλάκη στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μέσω της ΕΡΤ και μας λέει ότι μας περιμένει το φως

Ειδικότερα η αγαπημένη ηθοποιός μας λέει μεταξύ άλλων ότι όλο αυτό μα έχει δώσει την ευκαιρία να βγούμε από τους έντονους ρυθμούς και να σκεφτούμε, ενώ στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι θα έρθει το φως.

Η ηθοποιός καλεί τον κόσμο να μείνει στο σπίτι. "Αυτή η φουρτούνα μας έδωσε και πολλές ευκαιρίες... να σκεφτούμε γιατί δεν προλαβαίναμε καν να σκεφτούμε... να οργανώσουμε τον εαυτό μας τον οργανισμό μας" λέει μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη. Δείτε ωστόσο και τα πράγματα που σας έχουμε βρει για την ζωή της ηθοποιού. όσα δεν γνωρίζαμε!

Ορίστε και το σχετικό βίντεο