Νέο ζευγάρι στη showbiz - Περνάνε την καραντίνα τους παρέα

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο ζευγάρι στη showbiz - Περνάνε την καραντίνα τους παρέα

Νέο ζευγάρι φαίνεται πως έχουμε στην showbiz, το οποίο μάλιστα περνάει και την καραντίνα του παρέα. Οι δυο τους έχουν κάνει τις πρώτες τους κοινές εξόδους, ενώ ο ίδιος στο παρελθόν είχε σχέση και με άλλο μοντέλο.

Νέο έρωτα φαίνεται πως βρήκε η Irina Shayk, έναν χρόνο μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Bradley Cooper, ο οποίος είναι και ο πατέρας του παιδιού της. Η ίδια τόσο καιρό δεν είχε απασχολήσει τα μέσα, ωστόσο φαίνεται πως πλέον γύρισε σελίδα στη ζωή της.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Irina Shayk έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε να κάνει βόλτα με τον νέο της σύντροφο στη Νέα Νέα Υόρκη, λίγο πριν μπει στο διαμέρισμά του όπου κατά πάσα πιθανότητα έχουν επιλέξει να βρίσκονται σε καραντίνα μαζί εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως μεταδίδει το Page Six.

Ο λόγος για τον Vito Schnabel, ο οποίος είναι έμπορος τέχνης και ιδιοκτήτης της ομώνυμης γκαλερί στη Νέα Υόρκη με τον οποίο διατηρεί εδώ και καιρό φιλικές σχέσεις το μοντέλο, ωστόσο τώρα το είδαν αλλιώς. Όπως αναφέρει το Us Weekly, ο έρωτας υπήρχε μεταξύ τους εδώ και καιρό, αφού εκείνος «πάντα ενδιαφερόταν για την Irina», ενώ «είναι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος που του αρέσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει». Ωστόσο και ένα ζευγάρι στην ελληνική showbiz έκανε το επόμενο βήμα

Ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σχέση με μοντέλο αφού, από το 2014 έως και το 2017 είχε σχέση με τη Heidi Klum. Ωστόσο εκείνη που γράφτηκαν εκείνη την περίοδο, δεν είναι και πολύ καλά για την Irina·αφού τότε είχε κατηγορηθεί ότι δεν ήταν πιστός στην Heidi Klum με φωτογραφίες του να έχουν δημοσιευθεί και να πιστοποιούν το γεγονός, ο οποίος ωστόσο αργότερα το είχε χαρακτηρίσει ως παρεξήγηση.

Δείτε και μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού:

Irina Shayk