Δέσποινα Βανδή: Ας μας καλέσει για φαγητό - Το τι μαγειρεύει δεν περιγράφεται!

"Και να θέλει να αγιάσει κανείς"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Ας μας καλέσει για φαγητό - Το τι μαγειρεύει δεν περιγράφεται!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια, αυτό το γνωρίζαμε. Ωστόσο τώρα με την πανδημία μας έχει δείξει και το ταλέντο της στην μαγειρική. Και όχι μόνο το δικό της αλλά και της οικογένειάς της. Ας μας καλέσει και εμάς να φάμε!

Απ' όλα έχει το σπίτι της Δέσποινας Βανδή η οποία λόγω και της πανδημίας έχει κλειστεί μέσα και μας έχει "πεθάνει" με τα όσα έχει φτιάξει αυτές τις ημέρες. Δεν είναι μόνο τα γλυκά, αλλά και τα πιο υγιεινά σνακ που έχει κάνει τα οποία παραμένουν εξίσου λαχταριστά!

Άλλωστε η ίδια σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε γράψει χαρακτηριστικά ότι: "Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση μου με την κουζίνα! Αλλιώς με βλέπω σε 15 μέρες να αλλάζω νούμερο! Προσπάθησα να φτιάξω μια τυρόπιτα που δοκίμασα σε ένα χωριο που έφαγα,έξω από τα Καλαβρυτα!

Κάτι δε μοιράστηκε μαζί μου η γλυκιά μαγείρισσα της ταβέρνας! Η μαγειρική δεν είναι τριγωνομετρία!Ειναι πιο κατανοητή! Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο! Πηλιοι φίλοι μου,θα ξανά προσπαθήσω! Καθώς,μαζί την φάγαμε".

Δεν περιγράφονται οι μαγειρικές που κάνει σπίτι της η Δέσποινα Βανδή

Ωστόσο τα νόστιμα γεύματα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η όμορφη τραγουδίστρια έφτιαξε και ένας πλούσιο πρωινό, ενώ μας έδειξε και τα γλυκά που ετοίμασε η κόρη της Μελίνα!

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πέρα από την μαμά ταλέντο στην μαγειρική φαίνεται πως έχει και η κόρη με την τραγουδίστρια να γράφει χαρακτηριστικά σε ένα story που ανέβασε ότι "και να θέλει να αγιάσει κανείς σε αυτό το σπίτι!!! Made by Melina Nikolaidi. Το μήλο κάτω από την μηλιά". Να πούμε ότι η Βανδή που φαίνεται πως έχει "τρελαθεί" από την κλεισούρα έστειλε και ένα επικό μήνυμα!

συνταγή Δέσποινα γλυκό κόρη

Και οι μαγειρικές δεν σταμάτησαν βέβαια εκεί καθώς είχαμε και αυτή την συνταγή!

Δέσποινα Βανδή πρωινό

Και φυσικά κάτι παλιό, κλασικό και αγαπημένο.

Δέσποινα Βανδή πρωινό