Ο Νίκος Ζωϊδάκης έκανε την Κατερίνα Καραβάτου να κλάψει on air

Δείτε τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Ζωϊδάκης έκανε την Κατερίνα Καραβάτου να κλάψει on air

Η Κατερίνα Καραβάτου στην σημερινή της εκπομπή δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της και έκλαψε. Ωστόσο, για ένα ευχάριστο γεγονός που την έκανε να συγκινηθεί. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζωϊδάκης της έκανε έκπληξη στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.

Μετά την προβολή ενός συγκεντρωτικού βίντεο που είχαν δημιουργήσει οι συνεργάτες της με διάφορα θέματα της επικαιρότητας, συνδέθηκε απροειδοποίητα μέσω skype ο Νίκος Ζωϊδάκης από την Κρήτη, όπου μένει με την οικογένεια του, την σύζυγο του και τις τρεις κόρες του.

Ο Νίκος Ζωϊδάκης, ξεκίνησε να λέει στον αέρα με την λύρα του μαντινάδες και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και τους συνεργάτες τους στο πλατό, έμειναν άφωνοι, αφού δεν το περίμενε σχεδόν καείς αυτό το γεγονός. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, ακούγοντας τον Νίκο Ζωϊδάκη να μιλάει για τη νέα του καθημερινότητα στην Κρήτη λόγω του κορωνοϊού, συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, θυμήθηκε μερικές όμορφες στιγμές που είχε περάσει μαζί με την οικογένεια του και τον Κρατερό Κατσούλη με τα παιδιά του στο σπίτι του και ξέσπασε σε κλάματα. Οι δυο οικογένειες διατηρούν άψογες σχέσεις.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη πριν λίγες ημέρες επικράτησε χαμός. Δείτε το λόγο.

Ποιος είναι ο Νίκος Ζωιδάκης που έκανε την Κατερίνα Καραβάτου να κλάψει on air;

Ο Νίκος Ζωιδάκης είναι γνωστός Κρητικός λυράρης που ξεκίνησε να ασχολείται με τη λύρα ερασιτεχνικά από το 1978 ενώ επαγγελματικά από το 1981. Γεννήθηκε στα Χανιά το 1969 όπου και μεγάλωσε αν και η καταγωγή του είναι από τις Βουβές Κισσάμου.

Έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την σύζυγο του, και έχουν αποκτήσει μαζί δυο πανέμορφες κόρες. Μάλιστα, νονός της μιας του κόρης είναι ο Βασίλης Καρράς.