Φαίη Σκορδά: Της έστειλαν μήνυμα on air - Ποια η αντίδραση της

Ποιος ήταν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Της έστειλαν μήνυμα on air - Ποια η αντίδραση της

Έστειλαν μήνυμα στην Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού. Ποια ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και ποιος ήταν αυτός που την "ενόχλησε" ενώ ήταν on air στην εκπομπή του ΑΝΤ1;

H ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ταραχή, με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις να παίρνουν μέτρα για την εξάπλωση του ιού στο σπίτι.

Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε ήταν το κλείσιμο όλων των σχολείων με αποτέλεσμα τα παιδιά να παραμένουν στο σπίτι. Για να μη μείνει η ύλη τους όμως πίσω και χαθεί η σχολική χρονιά, κάνουν μαθήματα μέσω διαδικτύου.

Συγκεκριμένα τα παιδιά επικοινωνούν με τους καθηγητές του μέσω της πλατφόρμας zoom. Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό της και διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα τη ροή της εκπομπής. Από ποιον ήταν το μήνυμα; Δείτε εδώ ωστόσο και τα ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια

Το μήνυμα ήταν από την εφαρμογή. Η παρουσιάστρια έπρεπε να στείλει το link και τον κωδικό για να ξεκινήσει τα μαθήματα του, ο ένας της γιος.

Τι είναι το zoom που έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά

Το Zoom είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης με HD ποιότητα εικόνας και ήχου, το οποίο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Παρέχει δωρεάν αλλά και επί πληρωμή υπηρεσίες όπως webinar βίντεο, δωμάτια Zoom, δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης, χρήση διαδικτυακού πίνακα και chat και επιτρέπει απεριόριστες διαδικτυακές συναντήσεις, είτε για μαθήματα ενας προς έναν είτε για μεγαλύτερα group. Σημειωτέον, στη δεύτερη περίπτωση, δηλαδή για συναντήσεις τριών ατόμων και πάνω, η διάρκεια της κάθε τηλεδιάσκεψης δεν μπορεί να ξεπερνά τα 40 λεπτά (στο δωρεάν πακέτο).

Για να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό χρησιμοποιώντας τo email σας και έναν κωδικό. Στη συνέχεια η πλατφόρμα σας δίνει ένα προσωπικό link για τη δική σας διαδικτυακή συνάντηση. Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο διαδίκτυο.