O Δαυίδ Σαμαράς και ο σύζυγός του αποκαλύπτουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω πανδημίας

"6,6 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι χωρίς δουλειά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Δαυίδ Σαμαράς και ο σύζυγός του αποκαλύπτουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω πανδημίας

O Δαυίδ Σαμαράς και ο σύζυγός του αποκαλύπτουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω πανδημίας και αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο ίδιος.

Ο Δαυίδ Σαμαράς έγινε γνωστός στις εγχώριες πασαρέλες την δεκαετία του ’90, και εδώ και λίγα χρόνια αποφάσισε να φύγει και να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό. Καλεσμένος λοιπόν στην εκπομπή Ευτυχείτε μέσω skype μίλησε το πρωί της Παρασκευής, στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι ΗΠΑ.

Ανάμεσα σε όλα τα δύσκολα ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει λίγα πράγματα και για τον γάμο του στη Νέα Υόρκη με τον αγαπημένο του Joe McKneeley.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Δαυίδ Σαμαράς για τον σύζυγό του και την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική λόγω πανδημίας

O Δαυίδ Σαμαράς μιλώντας στην κάμερα ανέφερε χαρακτηριστικά, “Είμαι στη Νέα Υόρκη, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή για την Αμερική. 6,6 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι χωρίς δουλειά, ανάμεσα σε αυτούς είμαι κι εγώ πια. Στη Νέα Υόρκη έχουν καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα και κάνουν αυτό που πρέπει. Στις άλλες πολιτείες δεν έχουν καταλάβει ακόμα το θέμα.

Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και 4 χρόνια. Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ακριβώς ό,τι ήθελα στη ζωή μου. Είναι χορογράφος και σκηνοθέτης στο Μπρόντγουει”.

Και συνεχίζει απαντώντας στο εάν θα επέστρεφε στην Ελλάδα λέγοντας, “Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα για να μείνω. Ο σκοπός μας ήταν να έρθουμε φέτος για διακοπές, αλλά δυστυχώς κάτω από αυτές τις συνθήκες θα το αναβάλλουμε για του χρόνου. Δεν είναι και τόσο εύκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου…”. Δείτε όλα όσα είπε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

Πίσω στα δικά μας ωστόσο να αναφέρουμε πως ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει και αυξάνεται. Αυτή τη στιγμή μάλιστα βρισκόμαστε στους 56. Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.