O Μαραντόνα "σπάει" την καραντίνα του για να κάνει πάρτι - Χαμός στα social media

Δείτε το βίντεο που τον πρόδωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Μαραντόνα

Και όμως το έκανε! Ο Μαραντόνα "σπάει" την καραντίνα του για να κάνει πάρτι και προκαλεί χαμό στα social media με την κίνησή του. Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφεραν τα ξένα μέσα, καθώς και το βίντεο που τον πρόδωσε.

Ο θρυλικός Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι πριν από δύο εβδομάδες έσπασε την καραντίνα του κορωνοϊού, ώστε να διοργανώσει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του και αποτελεί για ακόμα μια φορά πρωτοσέλιδο στα ξένα μέσα.

Μάλιστα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν δίστασε να καλέσει και την γειτόνισσα με την οποία φλέρταρε κιόλας, όπως φαίνεται και από τα πλάνα που έγιναν γνωστά στον Τύπο. Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο Μαραντόνα διακρίνεται να χορεύει σε μπαλκόνι με την παρέα διάφορων φίλων του, χωρίς να κρατά τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο με τον Μαραντόνα που "σπάει" την καραντίνα του για να κάνει πάρτι και προκάλεσε χαμό στα social media

Δείτε τα πλάνα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα που προκάλεσαν χαμό και κύμα αρνητικών σχολίων στα social media και που προβλήθηκαν στην αργεντίνικη τηλεόραση, από το 4:28 ως το 6:16 στο παρακάτω βίντεο.

Λίγα λόγια για τον Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Πολλοί στο άθλημα, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιριστών, δημοσιογράφων και οπαδών, θεωρούν τον Μαραντόνα ως τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Ακόμη, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος παίκτης του 20ου αιώνα μαζί με τον Πελέ.

Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έσπασε το φράγμα της ακριβότερης μεταγραφής ποδοσφαιριστή δυο φορές, την πρώτη, όταν έπαιξε για την Μπαρσελόνα για 5 εκατομμύρια λίρες και την δεύτερη, όταν αγωνίστηκε στη Νάπολι για 6,9 εκατομμύρια λίρες.

Έχει αγωνιστεί στους Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μπόκα Τζούνιορς, Μπαρσελόνα , Νάπολι,Σεβίλλη και στο τέλος της αδιάσειστης καριέρας του, στη Νιούελς Ολντ Μπόις και τελικά μετά από μια παύση ενός έτους από το ποδόσφαιρο έκλεισε την καριέρα του στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς το 1997.

Τα πιο ένδοξα ποδοσφαιρικά του χρόνια τα πέρασε στη Νάπολι και στη Μπαρσελόνα , όπου κέρδισε πολλά βραβεία. Στην καριέρα του με την Εθνική Αργεντινής, σκόραρε 34 γκολ σε 91 εμφανίσεις. Μιας και μιλάμε για αυτόν εσείς έχετε δει την κόρη του; Αν όχι δείτε την εδώ.