Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει - "Ήρθε η ώρα να πληρώσει..."

Ποιο το μέλλον του Κυπραίου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει -

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την καραντίνα, αλλά και για τις Άγριες Μέλισσες κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη για το μέλλον του "Κυπραίου". Ποια αυτά που είπε και που μας περιμένουν στη σειρά του ANT1.

Για πολλά και διάφορα μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές στην εκπομπή "Πρωινό". Ο ίδιος αναφέρθηκε στα κιλά που έχει χάσει και φυσικά στα όσα ζούμε αυτήν την περίοδο με την πανδημία. Ο ενωμοτάρχης από της «Άγριες Μέλισσες», Γ. Σουξές, «Μένει Σπίτι» και μίλησε στο Πρωινό για το πώς περνάει τον χρόνο του.

Ο ίδιος αναφορικά με την καραντίνα είπε ότι το απολαμβάνει καθώς κάνει διακοπές, ενώ έχει βρει την ευκαιρία να βάλει πράγματα σε τάξη. Ακόμα μίλησε και για τα κιλά που έχει χάσει τα οποία είναι συνολικά 32 και όπως είπε συνεχίζει την προσπάθεια για να γίνει "τζάμι" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό ωστόσο που του λείπει με την πανδημία είναι να είναι κοντά στους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Τι αποκάλυψε για το μέλλον του Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες ο Γιώργος Σουξές;

Ακόμα λοιπόν ο ηθοποιός μίλησε και για το μέλλον του Κυπραίου στην σειρά λέγοντας μας αν θα τον δούμε ή όχι του χρόνου.

"Ο Γιάννης νομίζω δεν θα είναι του χρόνου στη σειρά, όπως είπε και ο ίδιος, ήρθε η ώρα να πληρώσει (σ.σ. ο Κυπραίος)" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του ANT1.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στανκογλου, ο οποίος βρέθηκε και χθες στην κηδεία του Μανώλη Γλέζου, από μεριάς του είχε πει μιλώντας στην εφημερίδα real τα εξής:

"Εννοείς του χρόνου; Δεν θα είμαι στις «Μέ­λισσες» του χρόνου! Με ξέρεις καλά εδώ και, χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά δεν θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δεν θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή".