Αδιανόητο! Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε σούπερ μάρκετ με μάσκα και τα κατέγραψε όλα με κάμερα

Θα μείνετε άφωνοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε σούπερ μάρκετ με μάσκα και τα κατέγραψε όλα με κάμερα

Αδιανόητο περιστατικό σημειώνεται στα σούπερ μάρκετ και η Σίσσυ Χρηστίδου μας το αναλύει, μιας και η ίδια βρέθηκε για τα δικά της ψώνια εκεί. Πήγε με μάσκα και τα κατέγραψε όλα με κάμερα.

Τις τελευταίες ημέρες όλος ο κόσμος παραμένει στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού , ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που βγαίνουν λόγω υποχρεώσεων αλλά και για δουλειές που έχουν. Για το λόγο αυτό βγήκε από το σπίτι της και η Σίσσυ Χρηστίδου και όπως είδαμε σε στιγμιότυπα από το βίντεο της, φόρεσε γάντια και μάσκα, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι.

Ραγδαία είναι η εξάπλωση που βλέπει ο κορωνοϊός σε παγκόσμιο επίπεδο. Μόνο στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 1000, ενώ έχουμε και 56 θανάτους, με τον πιο πρόσφατο να είναι σήμερα.

Και η Σίσσυ Χρηστίδου ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί και μένει μέσα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, μέσα από πολλές αναρτήσεις της μέσα από στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πως περνάνε την ώρα τους. Ωστόσο αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δείξει το κρίσιμο σκηνικό που επικρατεί γύρω μας και κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε σούπερ μάρκετ με μάσκα και τα κατέγραψε όλα με κάμερα

Για να μην κολλήσει κορωνοϊό φόρεσε μάσκα αλλά και γάντια για να προστατευτεί, όπως θα δείτε και στο παρακάτω στιγμιότυπο, καθώς και μάζεψε τα μαλλιά της όπως τόνισε, έτσι ώστε αν κάποιος φτερνιστεί δίπλα της να ελαττώσει τις πιθανότητες να φτάσουν τα σταγονίδια πάνω της.

Μιας και μιλάμε ωστόσο για την παρουσιάστρια, δείτε το πιάτο που τρώει όταν κάνει διάλειμμα από την διατροφή της.
Είναι κορυφαία συνταγή της Μπαρμπαρίγου και την έχουμε αναλυτικά.