Ελένη: Εσείς ξέρετε τι κάνει για να σταματήσει την "βαρεμάρα" της; - Το αποκάλυψε η ίδια

Έδωσε το μυστικό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Εσείς ξέρετε τι κάνει για να σταματήσει την

Εσείς ξέρετε τι κάνει για να σταματήσει την "βαρεμάρα" της η Ελένη Μενεγάκη; Αν όχι τότε μην ανησυχείτε, γιατί η παρουσιάστρια αποκάλυψε το μυστικό της για τις μέρες της πανδημίας.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής, αποκάλυψε στους τηλεθεατές και στους συνεργάτες της τι είναι αυτό που έχει ξεκινήσει να κάνει την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει και εκείνη το ίδιο πρόβλημα με όλους μας, καθώς και στο σπίτι όλη την ώρα κάποια στιγμή βαριέται οπότε προσπαθεί να βρει τρόπους για να κρατήσει τόσο τον εαυτό της, όσο και τα παιδιά της ενεργά.

Όλα όσα κάνει η Ελένη για να σταματήσει την "βαρεμάρα" της όσο παραμένει στο σπίτι

Χαρακτηριστικά λοιπόν αναφερόμενη για το πως περνάει την καθημερινότητά της σχολίασε στην κάμερα και τους συνεργάτες της, «Αυτό που κάνω τώρα την τελευταία εβδομάδα είναι να ψάχνω, ψάχνω γιατί έχω πάρα πολλά, τα βιβλία μαγειρικής, συνταγές από τα προηγούμενα χρόνια επί “Πρωινού καφέ”, επί εκπομπή “Ελένη”. Ψάχνω νέες ιδέες γιατί λέω στέρεψα; Τα έφτιαξα όλα; Είναι δυνατόν;

Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο; Αισθάνομαι ότι βαριόμαστε και το βλέπω και στα παιδιά και τους λέω “πείτε καμία ιδέα” και ότι κα να τους πω θα μου πουν “πάλι;”. Σήμερα θα μπω κουζίνα, θα σηκώσω μανίκια και θα κάνω 10 διαφορετικές σάλτσες μακαρονιού. Για να μην βαριόμαστε».

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη τι κάνει με τον σύζυγο της, Ματέο Παντζόπουλο κάθε βράδυ στο σπίτι τους, καθώς όπως όλοι μας, έτσι και εκείνοι βρίσκονται κλεισμένοι μέσα; Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της.

Νωρίτερα ωστόσο έκανε ακόμη μια αποκάλυψη

Η παρουσιάστρια όπως έχει πει στην εκπομπή της, περνάει πολύ χρόνο με τις κόρες της παίζοντας ή διαβάζοντας, ενώ όταν έχει καλό καιρό βγαίνουν στον κήπο, ο οποίος είναι πανέμορφος. Ωστόσο, αρκετό χρόνο περνάει και στην κουζίνα της μαγειρεύοντας τους αγαπημένα τους φαγητά.

Ελένη Μενεγάκη κιλά

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο λόγω αυτοπεριορισμού έχει πάρει ένα με δυο κιλά. Αφορμή για να το εξομολογηθεί ήταν το παντελόνι της, όλο της έπεφτε και εκείνη το σήκωνε. Σε κάποια στιγμή έβαλε τα γέλια λέγοντας πως δεν της πέφτει γιατί αδυνάτισε, απλά γιατί της είναι μεγάλο σε νούμερο.