Νόσησε η πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς

Τι ανέφερε για την κατάστασή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νόσησε η πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς

Ακόμη μια celebrity στην χώρα μας νόσησε από τον κορωνοϊό. Αυτή τη φορά ο λόγος είναι για την πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία φρόντισε να κάνει γνωστή την είδηση η ίδια.

H τραγουδίστρια και παρουσιάστρια τόνισε ότι είχε πάρα πολύ υψηλό πυρετό, απώλεια γεύσης και όσφρησης για τέσσερις ημέρες καθώς και έντονους μυϊκούς πόνους.

Η ίδια καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή “Μένουμε Alpha” μίλησε σήμερα και αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, που ταλαιπωρεί τόσο κόσμο παγκοσμίως.

Όλα όσα είπε η πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς για την υγεία της

Χαρακτηριστικά ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, “Πέρασα και εγώ τον ιό η αλήθεια είναι. Έκανα το τεστ, είμαι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκα όταν το έμαθα, αλλά αγχώθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν εμφάνισα τα συμπτώματα ήμουν ήδη πέντε μέρες μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς την οικογένειά μου και μεγαλύτερους ανθρώπους είχα να τους δω ήδη δυο εβδομάδες. Όποιον σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα συναντήσει, τον ενημέρωσα.”.

Λίγα λόγια για την Ιλένια Ουίλιαμς

Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση έγινε στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου, όπου ανέλαβε νεανικά και χρηστικά θέματα, ενώ κάποιες φορές έβγαινε σε παράθυρο για να τα παρουσιάσει. Παράλληλα, εργάστηκε στο ipop.gr, το site της δημοσιογράφου.

Μπαίνει καθημερινά στο Διαδίκτυο και ενημερώνεται για την επικαιρότητα, αλλά και την ειδησεογραφία της ημέρας. Πέρα, όμως, από αυτό, της αρέσει να διαβάζει βιβλία, ακόμα και πιο εξειδικευμένα, όπως βιβλία για την οικονομία.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά της Τατιάνας Στεφανίδου για την εκπομπή Μία, η Ιλένια ήταν ένα φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο, το οποίο ο σταθμός θέλησε να αξιοποιήσει.

Πράγματι, έκανε το δοκιμαστικό και επιλέχθηκε να βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που θα πλαισίωναν την Τατιάνα. Παράλληλα με την εκπομπή, το χειμώνα εργάστηκε ως barwoman στο 4711, όπου εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς, προκειμένου να μην επιβαρύνει τους γονείς της οικονομικά. Είναι αυτός ο νέος της σύντροφος μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Δείτε αναλυτικά.