Ο Παύλος Σταματόπουλος έδωσε το δικό του αντίο μετά το τέλος του "Μεσημέρι yes"

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Παύλος Σταματόπουλος έδωσε το δικό του αντίο μετά το τέλος του

Ο Παύλος Σταματόπουλος έδωσε το δικό του αντίο μετά το τέλος του "Μεσημέρι yes", μιας και μετά τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή στις αρχές του Μάρτη, ο σταθμός αποφάσισε ότι θέλει να περισσότερο χώρο στην ενημέρωση.

Στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής το μεσημέρι της Παρασκευής η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος εντάχτηκε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν το μέλλον της εκπομπής τους αυτές τις κρίσιμες ημέρες.

Αμέσως μετά το τέλος της, ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε σύντομα και περιεκτικά την αγαπημένη του εκπομπή που θα σταματήσει.

Όλα όσα είπε ο Παύλος Σταματόπουλος με το δικό του αντίο μετά το τέλος του "Μεσημέρι yes"

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ηλία Γκότση για την πολύμηνη συνεργασίας τους, η οποία διεκόπη πριν από ένα μήνα επίσης και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του, «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια …. Ο κύκλος του mesimeri_yes έκλεισε και όλοι οι συντελεστές δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό …. ελπίζω να το εισπράξατε !ilias__gkotsis σε ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία…. είσαι παιδί διαμάντι».

Το αντίο της Ζαρίφη και του Σταματοπούλου στο "Μεσημέρι yes" - Όλα όσα ανέφεραν στην κάμερα

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Η τελευταία εκπομπή, όμως εδώ θα είμαστε τυπικοί με το ραντεβού μας, με τα θέματά μας, έτσι όπως πρέπει να είναι» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος στην έναρξη της εκπομπής, με τον Δημήτρη Μάρκο να σπεύδει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα, «Εγώ να αποχαιρετήσω, γιατί εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μετά. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ εσάς που με ανεχτήκατε και ανεχτήκατε και την ενημέρωση. Είναι οι καιροί τέτοιοι. Πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνεται». Μιας και μιλάμε για την Κατερίνα Ζαρίφη ωστόσο, δεν φαντάζεστε με ποια τραγουδίστρια την μπέρδεψαν και ποια η αντίδραση της!