Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη - "Δυστυχώς τον χάσαμε"

Είχε μια απώλεια και στέλνει μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη -

Ράγισε καρδιές η ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε μια απώλεια καθώς όπως είπε δυστυχώς έφυγε από την ζωή ο Φωτάκος της, που ήταν ο γατούλης τον οποίο είχε υιοθετήσει. Ποια αυτά που έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη;

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Σμαράγδα Καρύδη μας αποκάλυψε την απώλεια που είχε στην ζωή της με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι μπορεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η απώλεια ενός ζώου να μην είναι τόσο μεγάλη μπροστά σε όλες τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται από τον ιό, ωστόσο για εκείνη ο γατούλης της, όπως και ο σκύλος της θεωρούνται ως μέλη της οικογένειας, αφού η αγάπη που τους τρέφει είναι μεγάλη.

Η ανάρτηση που έκανε η Σμαράγδα Καρύδη και η οποία μας ράγισε την καρδιά

Με ένα μακροσκελές λοιπόν κείμενο το οποίο δημοσίευσε στο Instagram η ηθοποιός αποχαιρετά το ζωάκι της. που όπως είπε δεν κατάφερε να γίνει καλά. Μάλιστα η ίδια έκανε την ανάρτηση όπως λέει για να πει στον κόσμο να υιοθετεί ζωάκια, και δε "τυφλά γατάκια".

Ειδικότερα στην ανάρτησή της έγραψε τα εξής:

"Χτες δυστυχως χάσαμε τον Φωτακο μας. Δεν τα κατάφερε να γίνει καλά αλλα ευτυχώς τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ξέρω ότι τώρα που βιώνουμε μια παγκόσμια τραγωδία κι οι απώλειες των ανθρώπων που φεύγουν με τόσο φρικτό τρόπο έχουν μαυρίσει την καθημερινότητα μας το να πενθείς για την απώλεια του γάτου σου μπορεί να φανεί αστείο ή κακομαθημενιά για αυτό δε θα πω τίποτα για το πως νιώθουμε, μόνο το οτι ο Φωτακος για μας ήταν μέλος της οικογένεια μας. Ανεβάζω απλώς αυτό το ποστ για να πω σε σας που αγαπάτε τις γάτες να υιοθετείτε τυφλά γατάκια."

Έχουν απόλυτα φυσιολογική ζωή, δεν τα βοηθάτε σε τίποτα μες το σπίτι γιατί χαρτογραφούν αμέσως τα πάντα. Δεν έχουν καμμία πιθανότητα να επιβιώσουν έξω και θα δείτε ότι αυτό που θα σας δώσουν θα ναι μεγαλύτερο απ αυτό που τους δώσετε. Και επίσης μαύροι γάτοι δεν είναι γρουσουζιά.

Είναι πανέμορφοι σαν μικροί πάνθηρες και εμάς μόνο καλή τύχη μας έφερε. Εχω στο σπίτι αρκετές γάτοτροφές και λιχουδιές και χωμα. Θα ήθελα να τα πάρει κάποιο τυφλό γατάκι. Ξέρω ότι έχετε αρκετοί.

Αν θέλετε γράψτε μου εδώ ένα μήνυμα για να σας τα δώσω μετά από κλήρωση αν είστε πάνω από ένας. Κι επίσης θα πρέπει να δω το προφίλ σας για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι ψεύτικο Αναγκαστικά πρέπει να μένετε Αθήνα για να τ αφήσω κάπου που θα σας πω να περάσετε να τα πάρετε. Να προσέχετε πολύ και να μένετε σπίτι'". Η Σμαράγδα Καρύδη είχε κάνει ωστόσο και μια ακόμα δυνατή ανάρτηση στην οποία μας είπε μερικά πράγματα για την φύση, που μας "γυρνά την πλάτη".

Και η φωτογραφία που ανέβασε με τον γατούλη της