Ο Νίκος Κοκλώνης "ξεσπά" για την καραντίνα - Αυτό είναι το παράπονο του

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης "ξεσπά" για την καραντίνα και αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό ποιο είναι το παράπονο του έπειτα από 19 μέρες κλεισμένος στο σπίτι.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι για 19η μέρα σε καραντίνα, με τα γυρίσματα των εκπομπών του να είναι από τα πρώτα που διακόπηκαν για την προστασία εργαζομένων και συνεργατών και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο πριν από λίγη ώρα μέσα από τα social media, με αφορμή ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη μητέρα του νωρίτερα.

Ο Νίκος Κοκλώνης "ξεσπά" για την καραντίνα - Δείτε ποιο είναι το παράπονο του

Μέχρι πρόσφατα εκείνος φρόντιζε τους γονείς του και έβγαινε έξω για τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, το οποίο και κατά κάποιο τρόπο αποτελούσε αφορμή για να πάει να τους δει, με τη μητέρα του να έχει στρώσει τραπέζι, ώστε να περάσουν μαζί το μεσημεριανό τους.

Αυτό λοιπόν θέλησε να τονίσει και στους ακόλουθούς του, και να δείξει την σοβαρότητα του θέματος ειδικά για όσους περνάνε την πανδημία μόνοι τους, μακριά από την οικογένειά τους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Δεν είμαι μαμάκιας, αλλά μου λείπει η αγκαλιά της μάνας μου, θέλω να περάσει όλο αυτό και να σφίξω τους γονείς μου στην αγκαλιά μου. Οι δικοί μας είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μας και σε τέτοιες πρωτόγνωρες συνθήκες όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο αισθητό».

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει το μέλλον του Just the 2 of us

Όπως πολλά προγράμματα στην τηλεόραση αναβλήθηκαν λόγω του ιού και οι ζωντανές εκπομπές δεν θα μεταδίδονται για λίγο καιρό έτσι και το show του Open αναγκάζεται να αναβάλει για λίγο τα γυρίσματα του.

O ίδιος έκανε και μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για το σόου, «Με υπευθυνότητα απέναντι στις επιπτώσεις της πανδημίας του Κορωνοϊού στη ζωή μας και στο κοινωνικό σύνολο, αποφασίστηκε το Just the 2 of us να αναστείλει προσωρινά τα γυρίσματα του, βάζοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία όλων μας.

Η αγάπη σας έφερε το J2US πρώτη στη ζώνη μετάδοσης του. Σας ευχαριστούμε για την τόσο θερμή υποδοχή και ευχόμαστε να είμαστε πολύ σύντομα ξανά κοντά σας. Μέχρι τότε όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ είναι σημαντικό να προστατέψουμε τους γύρω μας και την οικογένεια μας» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του: