Η θεϊκή απάντηση της Ροζίτας Σώκου όταν την ρώτησαν αν φοβάται τον ιό

Τι είπε η δημοσιογράφος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η θεϊκή απάντηση της Ροζίτας Σώκου όταν την ρώτησαν αν φοβάται τον ιό

Η ηθοποιός Ροζίτα Σώκου μένει στο σπίτι λόγω των εξελίξεων που έχουμε με τον ιό, αλλά φυσικά λόγω και της προχωρημένης ηλικίας της, με την ίδια να δίνει συνέντευξη στην Espresso και να μιλά μεταξύ άλλων για το αν φοβάται τον ιό. Η απάντηση που έδωσε θεϊκή.

Η δημοσιογράφος μίλησε λοιπόν στην εφημερίδα και μίλησε όπως ήταν φυσικό για τα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες με την πανδημία του κορωνοϊού. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι μας έδωσε τη ευκαιρία να γυρίσει ο κόσμος στις "πραγματικές ανθρώπινες αξίες".

"Από μία μεριά είναι καλό αυτό. Νομίζω ο κόσμος γύρισε στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες. Νομίζω όταν είσαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους αντιλαμβάνεσαι καλύτερα όσα έχεις όταν είσαι εντελώς ελεύθερος, αλλά δεν τους δίνεις σημασία. Εγώ τον θάνατο, σου έχω ξαναπεί, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τη διαδικασία" είπε χαρακτηριστικά.

Η Θεϊκή απάντηση που έδωσε η Ροζίτα Σώκου - "Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορωνοϊό."

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης δέχτηκε και ερώτηση για τον ιό με την ίδια να λέει ότι δεν φοβάται και να προσθέτει ότι 'άλλωστε, από τους παλιούς μόνο εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει". Όπως είπε ωστόσο ακόμα της λείπει να μπορούν να έρθουν στο σπίτι οι δικοί της άνθρωποι καθώς τώρα με την καραντίνα είναι μόνη.

"Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορωνοϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; Άλλωστε, από τους παλιούς μόνο εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει. Εκείνος, μάλιστα, ανανεώνει κάθε τόσο το δίπλωμά του και οδηγεί κιόλας" είπε και πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Εγώ είμαι κλεισμένη εδώ και μερικά χρόνια σπίτι μου, λόγω των κινητικών προβλημάτων που έχω. Για μένα, ωστόσο, είναι πρόβλημα μόνο ότι πρέπει να έρχονται οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν, και αυτοί φοβούνται. Εγώ, προς το παρόν, στην υγεία μου είμαι φαινόμενο. Δεν έχω απολύτως τίποτα. Τώρα λένε στους νέους να κλειστούν σπίτια τους" . Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε για την πανδημία η Ελένη Ράντου. Γιατί ξέσπασε;