Δείτε τον Κυπραίο από τις Άγριες Μέλισσες γυμνό!

Τρέλανε το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε τον Κυπραίο από τις Άγριες Μέλισσες γυμνό!

Και όμως τώρα μπορείτε να δείτε τον Κυπραίο από τις Άγριες Μέλισσες γυμνό και την εικόνα την μοιράστηκε ο ίδιος μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανήκει σίγουρα στους πιο καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και εμείς τον απολαμβάνουμε στην πιο πρόσφατη επιτυχία του, στις Άγριες Μέλισσες, καθημερινά.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική ή την επαγγελματική του ζωή, θέλοντας να ενισχύσει την σχέση με τους ακόλουθούς του.

Δείτε τον Κυπραίο από τις Άγριες Μέλισσες γυμνό - Η φωτογραφία που έριξε το Instagram

Ανάμεσα στις εικόνες που μοιράζεται του αρέσει να κάνει και throwbacks μια στο τόσο από προηγούμενες δουλειές του. Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά χθες, όπου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ταινία «Πλατεία Αμερικής», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σακαρίδη.

Στη φωτογραφία του βλέπουμε τον Γιάννη Στάνκογλου ημίγυμνο, γεμάτο τατουάζ και με επιβλητικό ύφος, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν "βροχή".

Και μας και μιλάμε για τον αγαπημένο ηθοποιό από την σειρά, σας έχουμε αποκλειστικό σοκ στις Άγριες Μέλισσες, καθώς υπάρχει θανάσιμος κίνδυνος για την Ελένη.

Τους "τρέλανε" όλους ο "Κυπραίος" με τον χορό του

Τους "τρέλανε" όλους στο πλατό του "Πρωινού"! Ο τηλεοπτικός "Κυπραίος" από τις Άγριες Μέλισσες σηκώθηκε πάνω και χόρεψε, αφήνοντάς τους όλους άφωνους!

Ο ηθοποιός βγήκε έξω να διασκεδάσει για την Πρωτοχρονιά στον Σωκράτη Μάλαμα και το Πρωινό έδειξε ένα βίντεο στο οποίο χόρευε ζεϊμπέκικο! Ο Γιάννης Στάνκογλου παρέα με τους συνεργάτες του από τη σειρά, αλλά και τους φίλους του, αποφάσισε να το ρίξει έξω και να κάνει "σαματά"!

Άγριες Μέλισσες χορός Άγριες Μέλισσες Κυπραίος Άγριες Μέλισσες τρέλανε

Εσείς ξέρατε ωστόσο τι αποκάλυψε για την σειρά; Ο ίδιος μιλάει για το τι τον δυσκολεύει και τα αποκαλύπτει όλα!