Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι λέει ότι δεν έχει λεφτά να πάρει ούτε μακαρόνια

Σοκάρει με τα λόγια της

Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι λέει ότι δεν έχει λεφτά να πάρει ούτε μακαρόνια
News 04.04.2020 17:03
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι λέει ότι δεν έχει λεφτά να πάρει ούτε μακαρόνια και συγκλονίζει με τα λόγια της. Η ίδια όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να πάρει το επίδομα των 800 ευρώ.

Ο λόγος για την Σοφία Αλεξανιάν, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου. Η ηθοποιός που φέτος την είδαμε στο “Κόκκινο ποτάμι” και στο “Έλα στη θέση μου” βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να διεκδικήσει το επίδομα των 800 ευρώ, αλλά ούτε και να μπει στο ταμείο ανεργίας.

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι για την οικονομική της κατάσταση

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα, «Πριν γράψω την επιστολή, είχα κάνει ένα βίντεο που ήταν μια κατάθεση ψυχής που δείχνω σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, που είναι άθλια. Και ενημερωμένη από άλλους φίλους μου και συναδέλφους ηθοποιούς κατάλαβα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν μέσα στην Εργάνη γιατί είτε δεν τους το επιτρέπουν οι συμβάσεις τους διότι ήταν μιας άλλης κατηγορίας συμβάσεις, ακόμα και αυτοί που δούλευαν. Δούλεψα σε δύο σίριαλ τελευταία, στο “Κόκκινο ποτάμι” και στο “Έλα στη θέση μου”.

Στο “Κόκκινο ποτάμι” τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη, οπότε βάση νόμου η εταιρεία αυτή δεν μπορεί να με καλύψει και να με εντάξει γιατί δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους τον Μάρτιο, παρόλο που εκκρεμούν κάποια γυρίσματα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν. Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη, είμαι ανέκαθεν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Όταν ανέβασα το βίντεο στο youtube υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να μου προσφέρουν βοήθεια, να μου στείλουν χρήματα. Έχω πει στους ανθρώπους ότι δεν θέλω, νιώθω άσχημα, γιατί αισθάνομαι ότι είναι σαν ένα είδος ζητιανιάς αυτό, σε μια διαφορετική μορφή. Είναι δύσκολα τα πράγματα.

Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύπτονται και η στέρηση των χρημάτων, το να πάρεις χρήματα από έναν άνθρωπο, είναι τρομερός πόλεμος αυτό. Πώς θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος; Πώς θα φάει; Πώς θα πληρώσει το νοίκι του; Όταν λέμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχουν χρήματα για να φάμε μακαρόνια, δεν εννοούμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να φάω αστακό.

Είναι η πικρία, ενώ δηλαδή εργάστηκες, ξαφνικά βλέπεις ότι η σύμβασή σου ήταν έτσι που δεν μπορείς να καλυφτείς. Τίποτα, δεν υπάρχει για σένα βοήθεια, τέλος. Βρέθηκες μόνη σου κι εκτεθειμένη μέσα στο σπίτι σου, απέναντι σε όλα μόνη σου. Δεν μπορώ ούτε να βγω να πάω να δουλέψω να μαζέψω λεφτά, ούτε μπορώ να διεκδικήσω μια βοήθεια από το κράτος, τίποτα! Ξαφνικά χαμένη». Ωστόσο, έχουμε και ένα αποκλειστικό φωτιά για την σειρά "Κόκκινο Ποτάμι"! Θα συμβεί μια απόπειρα αυτοκτονίας! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Χτύπησαν" και το Κόκκινο Ποτάμι οι εξελίξεις - Τι ανακοίνωσε το Open;

Αποκλειστικό - Γάμος στο Κόκκινο Ποτάμι

Share